Închide meniul

Atletico Madrid, o nouă postare fabuloasă pe contul de TikTok! Griezmann şi Rodrigo de Paul, „vedete” într-un clip pe manele

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 22:27

Atletico Madrid, o nouă postare fabuloasă pe contul de TikTok! Griezmann şi Rodrigo de Paul, „vedete într-un clip pe manele

Atletico Madrid, o nouă postare fabuloasă pe contul de TikTok

Antoine Griezmann şi Rodrigo de Paul/ Profimedia

Atletico Madrid a avut o nouă postare fabuloasă, pe contul oficial de TikTok al clubului. După ce Horaţiu Moldovan a fost „vedetă” pe o manea, au urmat de data aceasta şi starurile echipei, Rodrigo de Paul şi Antoine Griezmann.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul video cu Horaţiu Moldovan este unul dintre cele mai vizionate de pe contul de TikTok al lui Atletico Madrid. Peste trei milioane de vizualizări a strâns, în doar câteva zile.

Atletico Madrid, o nouă postare fabuloasă pe contul de TikTok

Clipul video postat de Atletico Madrid îi înfăţişează pe Antoine Griezmann şi Rodrigo de Paul intrând pe terenul de antrenamente. Pe lângă faptul că a fost folosită o manea, pe fundalul sonor, madrilenii au postat şi un mesaj în limba română.

„POV: Eu şi prietenul meu intrând la examenul de matematică”, au transmis pe clip, în timp ce în descriere a fost publicat mesajul: „Menţionează prietenul cel mai bun”.

Intră AICI pentru a vedea clipul video.

Reclamă

Fanii români au fost uimiţi şi de această dată şi au lăsat comentarii fabuloase la postarea lui Atletico Madrid: „Adminul lui Atletico e român”, „E mâna lui Moldovan 100%”, „Al nostru Horaţiu Moldovan ne reprezintă România” şi „Am trăit să o văd şi pe asta” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor români.

De asemenea, la unele dintre comentarii, oficialii lui Atletico Madrid, care gestionează contul de TikTok, le-au răspuns fanilor români tot în limba română.

În doar trei ore de la publicarea clipului video, acesta a strâns peste 400.000 de vizualizări şi peste 3000 de comentarii.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan, „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Horaţiu Moldovan este „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu. Clubul madrilean a făcut o postare incredibilă cu portarul român, iar fanii au „înnebunit” atunci când au văzut-o.

Cei de la Atletico Madrid au avut o postare inedită cu Horaţiu Moldovan. Madrilenii au postat un clip video cu fotografia portarului român, împărţită în două părţi. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost piesa aleasă de iberici, pentru fundalul sonor.

Madrielnii au ales o manea aflată în trending, foarte populară de altfel pe TikTok. „Eee Aaaa | Burj Khalifa”, este piesa din TikTok-ul cu Horaţiu Moldova, piesă interpretată de Tzancă Uraganu.

În doar câteva ore de la publicare, postarea a strâns mii de comentarii. Fanii români au reacţionat imediat şi s-au amuzat de postarea inedită a celor de la Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan în prim-plan.

„Le-a spus Moldovan: dă că pun eu melodia”, „Vestiarul lui Atletico de la venirea lui Moldovan”, „Pe Moldovan l-au adus să se ocupe de rețelele de socializare”, „Am trăit să o văd şi pe asta” şi „Le-a arătat Moldovan muzică adevărată”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu Horaţiu Moldovan.

Imediat după ce postarea s-a viralizat, şi interpretul piesei aleasă de Atletico Madrid pentru clipul cu Horaţiu Moldovan, Tzancă Uraganu, a transmis un scurt mesaj prin care s-a declarat onorat: „Mulțumesc, Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine”, a transmis şi Tzancă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și