Închide meniul

„Au început să moară oameni nevinovaţi!” Reacţia lui Mihai Stoica, şocat de situaţia dramatică din Ucraina: „Să sperăm că cineva va avea puterea să îl oprească pe Putin”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 februarie 2022, 23:09

„Au început să moară oameni nevinovaţi! Reacţia lui Mihai Stoica, şocat de situaţia dramatică din Ucraina: „Să sperăm că cineva va avea puterea să îl oprească pe Putin

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

Mihai Stoica speră ca Vladimir Putin să poată fi oprit de cinev,a după ce a decis să invadeze Ucraina. Stoica e de părere că România nu ar trebuie să se teamă de un eventual atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina

E complicat şi trist. Problema e că au început să moară oameni nevinovaţi. Noi nu cred că trebuie să ne panicăm foarte tare, că Putin are treabă cu alţii nu cu noi. Mi-e greu să mai cred că se mai poate vorbi de un al treilea război mondial.
Sistemul de înarmare e cu totul altceva. Nu e uşor. Culmea e că le prindem noi pe toate. Să sperăm că cineva va avea puterea să îl oprească pe Putin„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este părarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Reclamă

Rusia a început războiul în Ucraina în această dimineață. Ca urmare, campionatul de fotbal din Ucraina a fost întrerupt oficial.

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat introducerea legii marțiale în Ucraina. În urma acestei decizii, campionatul din Ucraina a fost oficial întrerupt, anunță sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și