Închide meniul

Rusia a început războiul în Ucraina | OFICIAL. Campionatul din Ucraina a fost întrerupt, după ce a fost aplicată legea marțială pe teritoriul țării!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 10:42 / Actualizat: 24 februarie 2022, 13:24

Rusia a început războiul în Ucraina | OFICIAL. Campionatul din Ucraina a fost întrerupt, după ce a fost aplicată legea marțială pe teritoriul țării!

Rusia a început războiul în Ucraina | Campionatul din Ucraina a fost întrerupt

Profimedia

Rusia a început să acționeze militar pe teritoriul Ucrainei în această dimineață. Vestea a cutremurat întreaga lume, iar urmările n-au întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina a invadat Rusia | Campionatul Ucrainei, întrerupt oficial după ce a fost aplicată legea marțială!

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat introducerea legii marțiale în Ucraina. În urma acestei decizii, campionatul din Ucraina a fost oficial întrerupt, anunță sport.ua.

“În urma impunerii legii marțiale pe teritoriul Ucrainei, Premier League (n.r. – prima ligă din Ucraina) a fost oficial întreruptă.“, au anunțat jurnaliștii ucraineni.

Campionatul ucrainean va fi întrerupt după 18 etape, cu Șahtior Donețk pe primul loc. “Minerii” au două puncte avans față de Dinamo Kiev, trupa pregătită de Mircea Lucescu.

Este pentru a doua oară în istorie când Ucraina aplică legea marțială. Prima dată s-a întâmplat în timpul celui De-al Doilea Război Mondial. 

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev. ”Am auzit niște bubuituri în timpul nopții. Sigur, suntem îngrijorați”

”Da, sunt la baza echipei. Am auzit niște bubuituri în timpul nopții, dar am înțeles că nu era vorba despre bombardamente, ci ar fi fost tiruri către niște drone. Dar nu știu dacă e adevărat. Mă uit și eu la televizor să văd ce se întâmplă și discutăm să vedem ce măsuri luăm. E clar că nu se mai poate discuta despre fotbal în aceste condiții.

”Nu știu. Ne gândim ce trebuie să facem. Sunt aici atâția oameni în aceeași situație. Nu sunt eu cel mai important. Sigur, suntem îngrijorați, pentru că nimeni nu poate știi ce se întâmplă mai departe, dar nu am hotărât încă nimic”, a spus Lucescu, citat de playsport.ro. 

Rusia a invadat Ucraina | Mircea Lucescu poate veni cu mașina în România

Il Luce este încă lângă Kiev, în cantonamentul echipei, acolo unde l-a și surprins decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. O decizie despre plecarea spre România va fi luată curând de antrenorul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai probabil, el va pleca cu mașina spre România. Dacă inițial, anunțase că vrea să rămână în Ucraina și să respecte programul echipei, Lucescu e nevoit acum să plece din zona de conflict. Ucraina a declarat stare de urgență și acesta nu mai are motive să rămână în țara vecină.

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este părarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrinean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vpr face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și