Închide meniul

Autorul atacului terorist de la Bruxelles a fost împuşcat! Doi suporteri suedezi şi-au pierdut viaţa înainte de Belgia – Suedia

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 10:42

Reclamă
Autorul atacului terorist de la Bruxelles a fost împuşcat! Doi suporteri suedezi şi-au pierdut viaţa înainte de Belgia – Suedia

Autorul atacului terorist de la Bruxelles a fost împuşcat!

Poliţia şi Ambulanţa, la locul tragediei din Bruxelles / Profimedia Images

Autorul atacului terorist de la Bruxelles a fost împuşcat. Abdesalem Lassoued (45 de ani), atacatorul de la Bruxelles, a fost prins de poliţie într-o cafenea din capitala Belgiei şi împuşcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorităţile nu au confirmat decesul lui Abdesalem Lassoued. Potrivit informaţiilor publicate de presa din Belgia, el ar fi fost resuscitat.

Autorul atacului terorist de la Bruxelles a fost împuşcat!

Suspectul atacului de la Bruxelles a fost împușcat în piept marți dimineață, dar ar fi fost resuscitat. Prin urmare, nu este încă sigur că bărbatul a murit. Suspectul a fost împușcat marți dimineață, în timpul unei intervenții a poliției la Schaerbeek. Acest lucru a fost confirmat editorilor noștri.

Un martor l-a văzut pe Abdeslam Lassoued într-o cafenea de pe sau lângă Verboekhovenplein, lângă clădirea în care poliția a efectuat o percheziție luni seară, în căutarea bărbatului. La sosirea poliției, a avut loc un schimb de focuri, în timpul căruia bărbatul a fost împușcat și una sau mai multe persoane ar fi fost rănite. Potrivit ministrului de interne Annelies Verlinden, suspectul împușcat a murit.

În aceeași locație a fost găsită și arma automată folosită în atac. Amprentele digitale sunt în prezent luate de la suspect pentru a-i determina identitatea cu certitudine absolută”, au scris jurnaliștii de la nieuwsblad.be.

Reclamă
Autorul atacului din Bruxelles / Twitter
Autorul atacului din Bruxelles / Twitter

Meciul Belgia – Suedia a fost amânat după atacul terorist din Bruxelles

Meciul Belgia – Suedia a fost amânat după atacul terorist din Bruxelles, în care şi-au pierdut viaţa doi suporteri suedezi, un al treilea fiind rănit.

Şocaţi de ce a putut să se întâmple, jucătorii celor două naţionale au refuzat să mai dispute partida Belgia – Suedia, din preliminariile EURO 2024.

Selecţionerul Suediei a explicat cum s-a luat decizia ca partida să fie suspendată. „În ce fel de lume trăim? Absolut dezgustător! Decizia de la pauză a fost evidentă, nu putem juca. E tragic și ne gândim la cei afectați și la rudele lor. Nu am știut nimic înainte de meci! Nu am mai fi jucat fotbal în asemenea condiții! Am vorbit la pauză și am oprit meciul, belgienii au fost total de acord. Nu avem cum să mai jucăm”, a spus selecţionerul Suediei, Janne Andersson.

Reclamă 4 / 0/3

Premierul Belgiei, mesaj de condoleanţe pentru victimele suedeze ale atacului terorist

Premierul Belgiei a fost informat de tragedie şi a transmis un mesaj de condoleanţe.

„Tocmai i-am prezentat sincerele mele condoleanțe premierului suedez în urma atacului sfâșietor din această seară asupra cetățenilor suedezi din Bruxelles”, a scris el.

„Gândurile noastre sunt alături de familiile și prietenii care și-au pierdut apropiații. În calitate de parteneri apropiați, lupta împotriva terorismului este una comună”, a scris Alexander De Croo pe Twitter.

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia

Centrul oraşului Bruxelles a fost afectat luni, în jurul orei locale 19.00, de un schimb de focuri. Incidentul a avut loc în cartierul Sainctelette, în apropiere de Petit-Château.

Doi cetăţeni suedezi au fost împuşcaţi mortal, a anunţat purtătoarea de cuvânt a poliţiei belgiene, Ilse van de Keere. Aceasta a confirmat că două persoane au fost ucise într-un incident armat în apropierea centrului capitalei belgiene, dar a refuzat să ofere mai multe detalii.

Crima s-a produs la aproximativ 5 kilometri distanţă faţă de arena pe care se dispută duelul dintre Belgia şi Suedia.

 

Reclamă

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și