Închide meniul

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia! Doi suporteri au fost ucişi: „În ce lume trăim?!” Jucătorii au refuzat să mai joace

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 23:01

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia! Doi suporteri au fost ucişi: „În ce lume trăim?! Jucătorii au refuzat să mai joace

Crimă înainte de Belgia - Suedia

Crimă teribilă înainte de Belgia - Suedia/ Profimedia

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia! Doi suporteri ai nordicilor au fost omorâţi pe stradă, într-un atac armat chiar din centrul Bruxelles-ului. Suspectul este încă în libertate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suspectul a fugit imediat de la locul faptei, chiar înainte de startul partidei din preliminariile EURO 2024. După pauză, meciul a fost întrerupt, după ce jucătorii au refuzat să mai iasă pe teren.

Update 23:30: Selecţionerul Suediei a explicat cum s-a luat decizia ca partida să fie suspendată. „În ce fel de lume trăim? Absolut dezgustător! Decizia de la pauză a fost evidentă, nu putem juca. E tragic și ne gândim la cei afectați și la rudele lor. Nu am știut nimic înainte de meci! Nu am mai fi jucat fotbal în asemenea condiții! Am vorbit la pauză și am oprit meciul, belgienii au fost total de acord. Nu avem cum să mai jucăm„, a spus selecţionerul Suediei, Janne Andersson.

Update 23:15: Premierul Belgiei a fost informat de tragedie şi a transmis un mesaj de condoleanţe.

Reclamă

„Tocmai i-am prezentat sincerele mele condoleanțe premierului suedez în urma atacului sfâșietor din această seară asupra cetățenilor suedezi din Bruxelles”, a scris el.

„Gândurile noastre sunt alături de familiile și prietenii care și-au pierdut apropiații. În calitate de parteneri apropiați, lupta împotriva terorismului este una comună”, a scris Alexander De Croo pe Twitter.

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia

Centrul oraşului Bruxelles a fost afectat luni, în jurul orei locale 19.00, de un schimb de focuri. Incidentul a avut loc în cartierul Sainctelette, în apropiere de Petit-Château.

Reclamă 4 / 0/3

Doi cetăţeni suedezi au fost împuşcaţi mortal, a anunţat purtătoarea de cuvânt a poliţiei belgiene, Ilse van de Keere. Aceasta a confirmat că două persoane au fost ucise într-un incident armat în apropierea centrului capitalei belgiene, dar a refuzat să ofere mai multe detalii.

Potrivit RTBF, niciun suspect nu a fost încă arestat. În imaginile surprinse de un locuitor din zonă, se poate vedea un bărbat purtând o jachetă portocalie fluorescentă şi o cască albă, ţinând în mână o armă automată. El se urcă pe un scuter şi fuge apoi de la locul faptei. Acesta ar fi împuşcat pe cineva într-un hol de intrare înainte de a împuşca apoi două persoane într-un taxi, anunţă news.ro.

Crima s-a produs la aproximativ 5 kilometri distanţă faţă de arena pe care se dispută duelul dintre Belgia şi Suedia.

Imediat după schimbul de focuri care s-a soldat cu două crime, poliţişti au înconjurat arena unde are loc partida, fanii suedezi fiind sfătuiţi să nu meargă pe străzi purtând însemnele naţionalei lor.

Franţa, Portugalia şi Belgia, primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024

Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo au făcut show în Olanda – Franţa 1-2 şi Portugalia – Slovacia 3-2. Astfel, Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024.

Kylian Mbappe a făcut un meci magnific cu Olanda şi a reuşit o dublă de senzaţie. Naţionala lui Didier Deschamps s-a impus cu 2-1.

Kylian Mbappe a devenit al 4-lea cel mai bun marcat din istoria reprezentativei Franţei. A marcat 42 de goluri şi mai este depăşit doar de Olivier Giroud (54), Thierry Henry (51) şi Antoine Griezmann (44).

Reclamă

Cristiano Ronaldo a fost şi el decisiv în partida care a calificat-o pe Portugalia la turneul final din Germania. Ronaldo a reuşit şi el o dublă de senzaţie în victoria pe care naţionala lui Roberto Martinez a obţinut-o cu Slovacia.

Belgia este a treia naţională care s-a calificat la EURO 2024. Belgienii s-au impus cu 3-2 în deplasarea din Austria şi au obţinut deja calificarea. Lukaku a reuşit să marcheze un gol în victoria din Austria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și