Închide meniul

„Aveam 75 de bani în buzunar, știu ce înseamnă sărăcia”. Dumitru Dragomir, mărturii emoționante. „Acum sunt un pensionar bogat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2021, 14:23 / Actualizat: 17 decembrie 2021, 15:29

„Aveam 75 de bani în buzunar, știu ce înseamnă sărăcia. Dumitru Dragomir, mărturii emoționante. „Acum sunt un pensionar bogat!

Dumitru Dragomir, dezvăluire terifiantă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Mitică” se bucură și de o pensie uriașă. Chiar el a recunoscut că încasează, lunar, 12.000 de lei. Mai avea o și o pensie specială, de 7.200 de lei, dar pe aceasta nu o mai primește de jumătate de an. Fostul conducător al fotbalului românesc anunță că, în adolescență, nu avea nici măcar bani de mâncare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: „Nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat”

Am fost sărac, 75 de bani aveam în buzunar. Eu știu și ce înseamnă sărăcia. La 20 de ani mă dădeam fotbalist, dar eram sărac.

După aia am avut indemnizație și primă de joc, aveam 3000 de lei, îți dădeau casă, de toate. Comuniștii îți dădeau de toate”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Fostul șef de la LPF se îmbogățește în afaceri. A construit un ansamblu cu 72 de apartamente în zona Herăstrău și a investit nu mai puțin de 14 milioane de euro. Profitul a fost pe măsură. Recunoaște totuși că are mult de muncă!

Petrec ore bune pe șantier. De la 07:00 dimineața stau afară, în frig. Eu am trăit bine și în regimul comunist, dar și după aceea pentru că mereu am știut să-mi fac treaba cât mai bine și am fost apreciat. Dar, să știți că nu mă consider un om bogat, ci un pensionar bogat„, a mai spus Dragomir pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Dumitru Dragomir face afaceri cu Gigi Becali

În primăvara acestui an, Dragomir a cumpărat un teren de la Gigi Becali, în valoare de două milioane de euro. Investiția totală e de 10 milioane de euro, dar profitul e și el unul uriaș.

Am făcut această afacere de 2 milioane, dar are un potențial de 15 milioane. Să vă explic. Am auzit că are un teren de vânzare. Făcuse un drum de 21 de metri lățime, iar legislația spune că aș putea ridica un bloc de 7 etaje pe un asemenea teren. Așa că m-am dus și-am zis să-mi vândă 5000 de metri pătrați.

I-am zis că dacă îl cumpăr eu or să vină și alți cumpărători. Ne-am tocmit vreo oră. Dacă fac un bloc de 10 milioane de euro investiție cu tot cu teren, scot și 15 milioane, deci profit de 5 milioane”, a povestit Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir primește o pensie uriașă
  • Profit uriaș pe care îl face din afacerile imobiliare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și