Închide meniul

Avocata lui Achraf Hakimi a dat cărţile pe faţă, după ce starul lui PSG a fost acuzat de viol: „Este la dispoziţia justiţiei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 17:18

Avocata lui Achraf Hakimi a dat cărţile pe faţă, după ce starul lui PSG a fost acuzat de viol: „Este la dispoziţia justiţiei!

Ce a declarat avocata lui Achraf Hakimi, dup[ ce starul de la PSG a fost acuyat de viol

Achraf Hakimi, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Avocata lui Achraf Hakimi a dat cărţile pe faţă, după ce starul de la PSG a fost acuzat de viol. Fanny Colin a negat cu vehemenţă acuzaţiile aduse fundaşului marocan, dezvăluind totodată că şi clubul francez are încredere deplină în jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Achraf Hakimi a fost acuzat de viol în Franţa, iar ştirea a făcut imediat înconjurul lumii. Chiar dacă este căsătorit cu un superb model, alături de care are şi doi copii, starul de la PSG este învinuit de o tânără de 23 de ani că ar fi agresat-o sexual.

Avocata lui Achraf Hakimi a dat cărţile pe faţă, după ce starul lui PSG a fost acuzat de viol

Avocata lui Achrfa Hakimi a oferit primele declaraţii, după ştire şoc care a apărut în presa din Franţa. Fanny Colin îl apără cu vehemenţă pe starul de la PSG, despre care susţine că este deschis să ofere declaraţii în faţa justiţiei, pentru ca totul să se clarifice cât mai repede.

Totodată, avocata fundaşului marocan a declarat că clubul francez, PSG, îl susţine pe jucător în scandalul de amploare din Franţa.

„Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Reclamă

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a declarat avocata lui Achraf Hakimi, Fanny Colin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol. Şoc total la Paris

Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol – este vestea şoc din această seară care a explodat la Paris. Informaţia a fost lansată de jurnaliştii de la Le Parisien.

Deşi este căsătorit cu actriţa Hiba Abouk (36 de ani), Achraf Hakimi este acuzat de viol de o tănără de 23 de ani. Agresiunea s-ar fi produs sâmbătă noapte, când starul de la PSG ar fi invitat-o pe tânără la el acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Conform presei din Franţa, Hakimi ar fi încercat să o sărute şi să o dezbrace, deşi aceasta s-ar fi opus. Tânăra le-ar fi povestit poliţiştilor că i-ar fi aplicat o lovitură de picior starului de la PSG. Totuşi, conform sursei citate, Hakimi ar fi reuşit să o violeze pe tânără. Hakimi a semnat cu PSG în 2021, atunci când a fost transferat de la Inter Milano.

Hakimi este unul dintre cei mai buni prieteni li lui Kylian Mbappe de la PSG. Cei doi au mers împreună şi la un meci din NBA! Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA. Însoţit de colegul de la PSG, Achraf Hakimi, Mbappe a fost primit ca un star la meciul dintre Brooklyn Nets şi Sun Antonio Spurs, scor 139-103.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și