Închide meniul

Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol. Şoc total la Paris

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 22:09

Reclamă
Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol. Şoc total la Paris

Achraf Hakimi, acuzat de viol

Profimedia

Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol – este vestea şoc din această seară care a explodat la Paris. Informaţia a fost lansată de jurnaliştii de la Le Parisien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi este căsătorit cu actriţa Hiba Abouk (36 de ani), Achraf Hakimi este acuzat de viol de o tănără de 23 de ani. Agresiunea s-ar fi produs sâmbătă noapte, când starul de la PSG ar fi invitat-o pe tânără la el acasă.

Achraf Hakimi, starul marocan de la PSG, este acuzat de viol

Conform presei din Franţa, Hakimi ar fi încercat să o sărute şi să o dezbrace, deşi aceasta s-ar fi opus. Tânăra le-ar fi povestit poliţiştilor că i-ar fi aplicat o lovitură de picior starului de la PSG. Totuşi, conform sursei citate, Hakimi ar fi reuşit să o violeze pe tânără. Hakimi a semnat cu PSG în 2021, atunci când a fost transferat de la Inter Milano.

Kylian Mbappe, prieten bun cu Achraf Hakimi

Hakimi este unul dintre cei mai buni prieteni li lui Kylian Mbappe de la PSG. Cei doi au mers împreună şi la un meci din NBA! Kylian Mbappe a făcut senzaţie la un meci din NBA. Însoţit de colegul de la PSG, Achraf Hakimi, Mbappe a fost primit ca un star la meciul dintre Brooklyn Nets şi Sun Antonio Spurs, scor 139-103.

Mbappe a atras toate privirile. Cei de la Nets au proiectat pe tabelă unul din golul marcat de Mbappe în finala Cupei Mondiale cu Argentina. Mbappe s-a distrat poe cinste la paritda din NBA.

Reclamă

„O noapte specială„, a scris Mbappe pe reţelele de socializare la o poză în care apare alături de Hakimi şi Kevin Durant, starul celor de la Nets.

Dani Alves este în arest după acuzaţii de viol

Fotbalistul brazilian Dani Alves este în arest la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura „Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Soția lui Dani Alves, dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, este dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei. În decurs de numai o lună, mama tinerei de 29 de ani a decedat, apoi soțul ei a fost arestat preventiv pentru abuz sexual.

Fostul fotbalist de la FC Barcelona continuă să își susțină nevinovoția prin vocea avocaților săi, chiar dacă probele indică contrariul.

În acest timp, soția lui Dani Alves suferă după cea mai grea perioadă din viața sa. În numai o lună, superba Joana Sanz și-a pierdut mama, apoi și-a văzut soțul aruncat în spatele gratiilor, sub acuzațiile de abuz sexual asupra unei tinere de 23 de ani, într-un club de noapte din Barcelona.

„În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Reclamă

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a fost mesajul postat de Joana Sanz, pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și