Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea şi a vorbit despre drama vieţii lui: „Am pierdut tot! Mi-e frică de un singur lucru!”

Reclamă

Publicat: 26 aprilie 2022, 21:29

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea şi a vorbit despre drama vieţii lui: „Am pierdut tot! Mi-e frică de un singur lucru!

Bănel Nicoliţă, alături de Cristina, fosta sa soţie

Spynews

Bănel Nicoliţă a făcut dezvăluiri, într-un interviu acordat în exclusivitate Antena Sport, despre momentele grele prin care a trecut în ultimii ani. Nicoliţă a pierdut bani, a divorţat de Cristina şi a fost nevoit să o ia de la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a povestit, într-un interviu impresionant, cum a reuşit să treacă peste momentele dificile de care s-a lovit în ultimii ani.

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri tulburătoare: „M-am născut sărac, eu ştiu ce înseamnă sărăcia

Nu vreau să se pună nimeni în locul meu. Prin ce am trecut eu, prin ce momente grele am trecut timp de 6 ani cât am băgat bani la echipă şi cât m-am chinuit. Să îţi pierzi familia, să pierzi tot şi să o iei de la capăt nu e uşor. Am fost genul de om care am zis, da, frate, mi-am asumat, am pierdut tot, asta e. Dar nu m-am dat bătut. Am o regulă în viaţă şi o spun, chiar dacă o daţi sau nu o daţi. Şi nici nu mă interesează. M-am născut sărac, eu ştiu ce înseamnă sărăcia.

Am pierdut şi am ajuns să fiu la fel, nu m-am speriat. Pentru că sunt Bănel, un om puternic. Nu mă dărâmă nimic atâta timp cât Dumnezeu e în spatele meu, am familia mea, nu mi-e frică de nimic. Eu pot să duc. Mi-e frică de un singur lucru: să nu se întâmple nimic cu copiii mei şi cu familia mea. Toţi putem să trecem printr-un divorţ şi să pierdem tot. Eu încă sufăm de anii trecuţi, când toată lumea a fugit de mine. Sunt un prost, că nu am învăţat nimic„, a spus Bănel în exclusivitate la Antena Sport.

Reclamă

Cea mai mare primă încasată de Nicoliță

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri şi despre banii primiţi de la Gigi Becali.  Cea mai mare primă încasată de Bănel Nicoliță a fost de 120.000 de euro, de la Gigi Becali, după ce Steaua a ajuns în grupele Champions League. Nicoliță a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători de la echipa lui Gigi Becali.

Fostul internațional a dezvăluit, într-un interviu pentru AntenaSport, care este cea mai mare sumă de bani pe care a ținut-o în mână, vreodată. Este vorba de 300.000 de euro.

300.000 de euro este cea mai mare sumă pe care am ținut-o în mână. Eu nu am stat cu banii în casă. Erau bani care s-au strâns și i-am scos de la bancomat să iau ceva. Cea mai mare primă a fost cea de calificare în Champions League, de 120.000 de euro, de la domnul Becali”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță, întâlnire cu Traian Băsescu

La 16 ani după celebrul sfert de finală din Cupa UEFA, Nicoliță a dezvăluit că cea mai plăcută amintire pe care a avut-o cu patronul de la FCSB este întâlnirea de la Golden Blitz. După ce Steaua a trecut de Rapid, roș-albaștrii au fost invitați de președintele Traian Băsescu, la restaurant.

Cea mai plăcută amintire pe care o am cu domnul Becali, este cea de la Golden Blitz. După meciul cu Rapid, cu domnul Președinte, Traian Băsescu. Am rămas surprinși, nu am știut. Eu eram mic, nu știam. Când am văzut, ne-am bucurat cu toții. Nu am stat foarte mult. Am fost după și ne-a decorat. Ne-a decorat și domnul Becali”, a mai spus Bănel Nicoliță.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Bănel Nicoliță a rămas fără ceasul făcut cadou de Gigi Becali. Acesta i-a fost furat după ce casa unde locuia în Franța i-a fost spartă de patru ori, după cum a dezvăluit fostul internațional la AS.ro.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliţă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și