Închide meniul

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari. Ar fi fugit în Statele Unite pentru o datorie uriașă. Cum a pierdut tot

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 8:55

Reclamă
Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari. Ar fi fugit în Statele Unite pentru o datorie uriașă. Cum a pierdut tot

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Hepta

Conform fanatik.ro, fostul internațional a investit toți banii la echipa din Făurei, dar asta nu e tot. El a apelat la cămătari, la care s-a împrumutat o sumă totală de 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a pierdut tot și a fugit în Statele Unite

Văzând că nu are soluții pentru a o returna, Nicoliță a ales să plece în Statele Unite, asta după ce investise în Făurei și 300.000 de euro din banii săi.

Conform sursei citate, Bănel Nicoliță ar fi pierdut apartamente, bunuri și ce mai economisise în carieră. Asta în situația în care, în Ligue 1, la Saint Etienne, în perioada 2011-2013, avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Mai mult, Bănel a fost aproape să fie arestat, atunci când a vrut să plece din Statele Unite în Mexic. El a avut probleme la traversarea graniței, existând nereguli în acel moment.

Bănel Nicoliță a refuzat o ofertă din Liga 1

În 2020, Bănel, care acum are 36 de ani, a dezvăluit că a avut o ofertă de la o echipă din Liga 1, care îi punea pe masă un salariu lunar de 4.000 de euro. A refuzat-o pentru a continua proiectul de la Făurei.

Reclamă

”Cu un an în urmă am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro. Acum 6 luni de zile am avut ofertă din Liga 1.

Nu vă spun echipa, dar erau 4.000 de euro pe lună. Eu am zis că am investit foarte mult în echipa asta. Nu e vorba de bani, că i-am pierdut şi nu îi mai iau înapoi, dar e vorba de timpul meu. Eu de patru ani fac zi de zi drumul Bucureşti – Făurei, patru ore numai pe drum. Plus antrenamentul, pe care eu trebuie să-l pregătesc, eu să văd dacă au apă jucătorii, dacă au motorină, dacă le lipseşte ceva. Eu trebuie să fiu omul mereu limpede la minte”, a spus Nicoliţă.

Divorțul lui Bănel de Cristina, tot din cauza echipei din Făurei

Bănel Nicoliţă a divorţat la începutul acestui an de Cristina, cea care i-a dăruit doi copii: pe Amalia şi Natalia.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică. Bănel a fost şi cel care a anunţat divorţul. Apropiaţii celor doi au dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi.

Cristina i-a reproşat lui Bănel Nicoliţă că a pierdut extrem de mulţi bani în echipa de fotbal din Făurei, acolo unde a investit. Totuși, Bănel a rămas un tată model.

„Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, a spus fosta doamnă Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și