Închide meniul
Foto

Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea: „Nu o să scape niciodată!”

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 17:33

Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea

Giani Kiriță l-a bătut în ring pe Andi Constantin

Giani Kiriță l-a bătut în ring pe Andi Constantin / Instagram

  • Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea

Andi Constantin, bărbatul bătut de Giani Kiriță, a rupt tăcerea la un an distanță de la lupta din ring. Cei doi s-au luptat în cadrul galei RXF, iar fostul fotbalist a câștigat prin K.O. Kiriță l-a învins pe fostul burlac de la Antena 1, apoi cei doi au discutat despre o posibilă revanșă. Giani Kiriță a ezitat să ofere un răspuns concret, iar acest lucru l-a enervat la culme pe Andi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andi Constantin a așteptat un an de zile un semn de la fostul mijlocaș de la Dinamo București, însă în zadar. Giani Kiriță nu l-a mai contactat pe Andi. În schimb, el a provocat în ring pe altcineva.

Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea: „Nu o să scape niciodată!”

Decizia lui Kiriță l-a dezamăgit total pe Andi Constantin, iar tânărul i-a transmis că nu va scăpa prea ușor de el. Andi este dispus să insiste până când fostul fotbalist va accepta să se lupte din nou cu el.

Reclamă

În meciul din 2022, Giani Kiriță l-a trimis la podea pe Andi Constantin în runda a doua, cu un croșeu de dreapta.

„Încerc să-mi iau revanșa, însă nu mi se dă șansa. Nu sunt genul să strig în gura mare, dar și răbdarea mea are o limită. Sper că se va ajunge cumva acolo, la revanșă. Asta m-a deranjat cel mai tare, mi s-a părut ciudat. Am discutat cu el personal, știe de dorința mea de revanșă încă din mai anul trecut.

Reclamă

Nu a spus absolut nimic, nici că vrea, nici că nu vrea. Acum, după un an de zile, văd că-l provoacă pe OG. După ce spui că vrei un adversar pe măsura ta, amator, ai în fața ta pe cineva care corespunde cerințelor tale și-l provoci pe OG… Mi s-a părut ireal! Cum, frate?

E o diferență foarte mare de gabarit, nu sunt la aceeași categorie. Am avut o discuție personală imediat după gala în care ne-am luptat, mi-a vorbit foarte frumos, foarte ok, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie în ceea ce privește revanșa. Poate nu se simte pregătit, sunt multe variante.

I-am zis că de chestia asta nu o să scape niciodată, eu nu rămân dator. Dacă voi pierde și a doua oară, mă retrag definitiv, nu voi mai lupta niciodată”, a spus Andi Constantin, potrivit RXF.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriţă a dat lovitura! Iubita fostului fotbalist are aceeaşi vârstă cu fiica sa

Giani Kiriţă a dat lovitura pe plan sentimental cu iubita sa care are aceeaşi vârstă cu fiica sa: 24 de ani. Relaţia lui Giani Kiriţă cu Maria Alexandra este una de durată. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.

Giani Kiriţă (46 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele Mariei Alexandra, o tânără de 24 de ani. Aceasta este de o seamă cu fiica fostului internaţional român.

Giani Kiriţă a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu tânăra de o frumuseţe izbitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea„, a spus Giani Kiriţă, pentru viva.ro.

Momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, la 46 de ani: “A fost cea mai neagră seară din viața mea!”

S-a aflat momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, ajuns la 46 de ani. Fostul jucător de la Dinamo a dezvăluit că nu poate trece peste durerea uriașă provocată de retrogradarea echipei sale de suflet, la finalul sezonului precedent. Kiriță a recunoscut că încă este “bântuit” de seara de coșmar din 29 mai 2022, când clubul din “Ștefan cel Mare” a părăsit pentru prima oară în istorie prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă

Au trecut mai bine de 8 luni de la meciul Dinamo –  U Cluj 1-1, în urma căruia “câinii” au retrogradat în liga a 2-a. “Șepcile roșii” s-au impus cu 3-1 la general, după victoria cu 2-0 din manșa tur, și au promovat în prima ligă.

Giani Kiriță spune că încă nu îi vine să creadă că echipa alături de care a câștigat două titluri de campion al României a ajuns să joace “la matineu”, în liga a 2-a.

“A fost cea mai neagră (n.r. – seară), o să rămână cea mai neagră din viața mea. Nici acum nu-mi vine să cred, sincer vă spun. Chiar nu-mi vine să cred că noi suntem în Liga 2 și suntem în situația asta. 

Vorbim de o generație cum am fost noi, am avut performanțe, am respectat suporterii, ne-am respectat pe noi. Acum, din păcate, nici nu putem să vorbim de Dinamo. Sperăm ca pe viitor să vină niște finanțatori”, a declarat Giani Kiriță, potrivit sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Liga 1 • 18 mart., 14:01
„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu
Liga 1 • 27 feb., 8:36
Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului
Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Liga 1 • 15 feb., 15:32
„Nici Pamela Anderson dacă venea…” Concluzia lui Giani Kiriţă, după ce l-a văzut pe Mircea Lucescu lângă jucătorii lui Dinamo
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 27 ian., 14:29
Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: „Unde să joace? La nunți, la botezuri?”
Giani Kiriță știe cum Dinamo poate să o învingă pe Rapid în derby
Liga 1 • 26 ian., 17:22
Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Pe ce ar trebui să se bazeze „câinii”