Închide meniul

Momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, la 45 de ani: “A fost cea mai neagră seară din viața mea! Așa va rămâne”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 februarie 2023, 12:12

Momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, la 45 de ani: “A fost cea mai neagră seară din viața mea! Așa va rămâne”

Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Giani Kiriță a jucat la Dinamo în perioada 1998-2003 / Antena Sport

  • Momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, la 45 de ani
  • “A fost cea mai neagră seară din viața mea! Așa va rămâne”

S-a aflat momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, ajuns la 45 de ani. Fostul jucător de la Dinamo a dezvăluit că nu poate trece peste durerea uriașă provocată de retrogradarea echipei sale de suflet, la finalul sezonului precedent. Kiriță a recunoscut că încă este “bântuit” de seara de coșmar din 29 mai 2022, când clubul din “Ștefan cel Mare” a părăsit pentru prima oară în istorie prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au trecut mai bine de 7 luni de la meciul Dinamo –  U Cluj 1-1, în urma căruia “câinii” au retrogradat în liga a 2-a. “Șepcile roșii” s-au impus cu 3-1 la general, după victoria cu 2-0 din manșa tur, și au promovat în prima ligă.

Momentul care încă îl bântuie pe Giani Kiriță, la 45 de ani: “A fost cea mai neagră seară din viața mea!”

Giani Kiriță spune că încă nu îi vine să creadă că echipa alături de care a câștigat două titluri de campion al României a ajuns să joace “la matineu”, în liga a 2-a.

Reclamă

“A fost cea mai neagră (n.r. – seară), o să rămână cea mai neagră din viața mea. Nici acum nu-mi vine să cred, sincer vă spun. Chiar nu-mi vine să cred că noi suntem în Liga 2 și suntem în situația asta. 

Vorbim de o generație cum am fost noi, am avut performanțe, am respectat suporterii, ne-am respectat pe noi. Acum, din păcate, nici nu putem să vorbim de Dinamo. Sperăm ca pe viitor să vină niște finanțatori”, a declarat Giani Kiriță, potrivit sport.ro.

Reclamă

 

Dinamo continuă să aibă mari probleme financiare, iar acest lucru se reflectă și în teren. Echipa lui Ovidiu Burcă a început greu sezonul din liga a 2-a, suferind multe eșecuri.

Între timp, echipa din “Ștefan cel Mare” s-a mai redresat, iar acum se află pe locul 8. Cu 3 etape rămase din sezonul regular, “câinii” sunt la două puncte în spatele zonei de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Giani Kiriță a jucat la Dinamo în perioada 1998-2003. El a adunat peste 130 de meciuri în tricoul alb-roșu și a contribuit la câștigarea a 5 trofee: două titluri în Liga 1 și trei Cupe ale României.

Dinamo se pregăteşete de reluarea sezonului în Liga a 2-a. La finalul lunii februarie, „câinii” vor relua bătăliile pentru un loc în play-off, în prima rundă din 2023 urmând să se dueleze cu Unirea Constanţa, pe teren propriu.

Când va fi demolat stadionul Dinamo! Anunţul făcut de Vlad Iacob

Vlad Iacob a anunţat când va fi demolat stadionul Dinamo! Administatorul special al clubului susţine că pe arena din Ştefan cel Mare vor intra buldozerele în această primăvară, urmând ca lucrările să fie finalizate în aproximativ doi ani.

Vlad Iacob a dezvăluit că deja s-au început lucrările pentru proiectul noii arene din Ştefan cel Mare, fiind deja aprobat de CNI. Oficialul alb-roşilor susţine că noua casă a „câinilor” va fi gata în doi ani, ţinând cont de termenul la care au fost gata şi celelalte arena deja construite în Bucureşti.

Totodată, Vlad Iacob a dezvăluit şi unde va juca trupa lui Ovidiu Burcă până la terminarea sezonului din Liga a 2-a. Oficialul lui Dinamo a declarat că arena Arcul de Triumf, cât şi cea din Giurgiu, vor fi luate în calcul de către „câini”, fiind exclusă varianta Ghencea.

„Legea Sportului susține că nu poți începe construcția și demolarea unui stadion până nu ai proiectarea și finanțarea, care este aprobată de CNI. Deja se lucrează la proiect, iar în această primăvară vor intra buldozerele, din ce am înțeles. Dacă ne uităm la celelalte arene, cam în doi ani (n.red. – va fi gata stadionul).

Vrem până atunci să jucăm pe arena Arcul de Triumf, iar cealaltă variantă este stadionul din Giurgiu, unde suprafața de joc este foarte bună. Căutăm și alte soluții. Cred că putem exclude Ghencea (n.red. – râde)”, a declarat Vlad Iacob, pentru prosport.ro.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”