Închide meniul

Belinda Bencic a anunţat că este însărcinată: „Aşteptăm în curând micul nostru miracol!”

Publicat: 3 noiembrie 2023, 18:18

Reclamă
Belinda Bencic a anunţat că este însărcinată: „Aşteptăm în curând micul nostru miracol!

Belinda Bencic a anunţat că este însărcinată:

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic, locul 14 mondial şi campioană olimpică la Tokyo, a anunţat vineri că este însărcinată. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belinda Bencic va deveni mamă la vârsta de 26 de ani. Numărul 14 WTA are o relaţie de 5 ani cu fostul jucător de fotbal slovac, Martin Hromkovic.

Belinda Bencic a anunţat că este însărcinată

„Aşteptăm în curând micul nostru miracol! Abia aşteptăm să ne cunoaştem”, a scris ea pe contul ei de Instagram unde apare alături de partenerul ei, Martin Hromkovic, în vârstă de 41 de ani,

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Belinda Bencic (@belindabencic)

Hromkovic este un fost fotbalist profesionist slovac, care a devenit antrenorul de fitness al lui Bencic. Cei doi au o relaţie de cinci ani.

Reclamă

În vârstă de 26 de ani, Bencic, care a urcat pe locul 4 în clasamentul WTA la începutul anului 2020, a câştigat turneele WTA 500 de la Adelaide 2 în ianuarie şi Abu Dhabi în februarie în acest sezon, scrie news.ro.

La Jocurile de la Tokyo din 2021, ea a oferit Elveţiei una dintre cele trei medalii de aur, învingând-o pe sportiva cehă Marketa Vondrousova în finala de simplu. Bencic a învins-o în finala de la Tokyo pe Marketa Vondrousova (Cehia), locul 42 WTA, scor 7-5, 2-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore şi jumătate.

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani

Serena Williams este din nou însărcinată, la 41 de ani. Câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a anunţat că ea şi soţul ei, Alexis Ohanian, îşi măresc familia, la Gala Met din luna mai.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris, la acel moment, Williams pe Instagram cu fotografii în care apare cu burtică de gravidă.

La Met Gala, Serena a purtat o rochie Gucci şi bijuterii Tiffany. Într-un interviu pe covorul roşu cu LaLa Anthony pentru Vogue, Williams a declarat că a fost încântată să împărtăşească în sfârşit marele ei secret cu lumea.

„Mă simt bine acum. Pot să respir”, a spus Williams. „Nu mai trebuie să mă mai ascund”, a mai spus fosta mare campioană.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și