Închide meniul

Benjamin Mendy, reacţie uluitoare în procesul în care e acuzat de viol: „Ştiu că nu sunt Brad Pitt”. Ce a putut spune în faţa judecătorului

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 22:06

Benjamin Mendy, reacţie uluitoare în procesul în care e acuzat de viol: „Ştiu că nu sunt Brad Pitt. Ce a putut spune în faţa judecătorului

Benjamin Mendy a semnat cu Lorient

Benjamin Mendy este încă jucătorul lui Manchester City / Profimediaimages

  • Benjamin Mendy a vorbit în faţa judecătorului
  • Fundaşul lui Manchester City este acuzat de şapte violuri

Benjamin Mendy a avut o reacţie uluitoare în procesul în care e acuzat de viol. Fundaşul de 28 de ani al lui Manchester City a rupt tăcerea şi a oferit primele explicaţii în faţa judecătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru prima dată de la începutul procesului său, fotbalistul Benjamin Mendy a fost chemat la bară pentru a vorbi şi a se apăra de acuzaţiile de viol împotriva lui.

Benjamin Mendy, reacţie uluitoare în procesul în care e acuzat de viol

El a declarat în special, în remarcile transmise de RMC Sport, despre noua sa popularitate din momentul în care a ajuns la Manchester City.

Reclamă

Am început să primesc o mulţime de mesaje pe Instagram. Am primit de zece ori mai mult decât înainte. Ştiu că nu sunt Brad Pitt şi ştiu că femeile nu au venit la mine pentru aşa cum arăt. Modul în care le-am vorbit femeilor a fost direct. La fel, când o femeie mi-a spus nu, m-am oprit”, a spus Mendy, potrivit news.ro.

Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani, suspendat timp de un an de Manchester City, este judecat de la începutul lunii august la Chester, în nordul Angliei, şi este acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală împotriva a şapte femei. Saha Matturie, care nu are nicio legătură cu fostul fotbalist Louis Saha, rămâne acuzat de şase violuri şi trei agresiuni sexuale. Cei doi bărbaţi neagă toate acuzaţiile.

Reclamă

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

S-a renunţat la una din cele opt acuzaţii aduse lui Mendy

Judecătorul Stephen Everett a anunţat, în luna septembrie, că s-a renunţat la una din cele opt acuzaţii de viol împotriva campionului mondial francez Benjamin Mendy, judecat în Anglia, din lipsă de probe.

Un alt acuzat, Louis Saha Matturie, a fost, de asemenea, găsit nevinovat pentru două violuri şi agresiune sexuală asupra aceleiaşi femei. Faptele ar fi avut loc în iulie şi august 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Procurorul Timothy Cray a anunţat instanţa că renunţă la obţinerea unei condamnări pentru faptele referitoare la victima numărul şapte, care fusese audiată în cursul dimineţii.

Judecătorul Stephen Everett a ordonat apoi juriului să emită un verdict de nevinovat în privinţa acuzaţiilor vizate. Înainte de pauză, avocaţii apărării au pus serios la îndoială calificarea violului atunci când au interogat victima.

Potrivit presei britanice, dezbaterile s-au învârtit în special în jurul unui filmuleţ în care apare acuzatoarea şi Louis Saha Matturie. Ea a spus că nu îl cunoştea pe acesta, dar în filmare se vede cum se uită de mai multe ori în direcţia telefonului cu care era înregistrată, deţinut de Saha Matturie.

Ea a fost interogată şi în legătură cu mesajele trimise, mai ales în timp ce era în vacanţă, lui Saha Matturie după ce l-a acuzat de viol.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu