Închide meniul

„Bombardierul” Ion Pascu, reacţie genială după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: „A dat mai tare Anamaria Prodan în Dan Alexa!”

Antena Sport Publicat: 28 martie 2022, 18:06

„Bombardierul Ion Pascu, reacţie genială după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: „A dat mai tare Anamaria Prodan în Dan Alexa!

Reacţia lui Ion Pascu, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Oscaruri

Captură As.ro

  • Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar
  • „Bombardierul” Ion Pascu, reacţie genială: „A dat mai tare Anamaria Prodan în Dan Alexa!”

Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock, în timpul decernării premiilor Oscar. Prezentatorul prestigioasei gale a făcut o glumă la adresa soției lui Will Smith, iar acesta a răbufnit și l-a lovit chiar pe scenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bombardierul” Ion Pascu a vorbit pe marginea incidentului care a făcut înconjurul lumii în timp record. Luptătorul român de MMA a comparat lovitura lui Will Smith cu pumnul încasat de Dan Alexa de la Anamaria Prodan, în urmă cu 3 ani.

„Bombardierul” Ion Pascu, reacţie genială după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: „A dat mai tare Anamaria Prodan în Dan Alexa!”

Pascu este de părere că impresara a lovit mai puternic decât Will Smith.

Reclamă

„Cred că a dat mai tare Anamaria Prodan! Lui Alexa i s-a întors şi capul. Chris Rock a avut doar o mişcare de cap.”, a spus Ion Pascu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Bombardierul” Pascu, care recent a făcut spectacol la gala iFight Heroes, a analizat în detaliu incidentul de la Oscaruri.

Reclamă

„Parcă l-a mângâiat. Mai și vorbește (n.r. – Chris Rock), trebuia să doarmă după lovitura asta. Dar a avut o reacție bună Will Smith. Ia zi, nu dă Andrei (n.r. – fiul cel mic al lui Ion Pascu) mai tare decât el? (către fiul cel mare). Uite că se întâmplă… oamenii reacționează și lovesc și în afara ringului dacă sunt deranjați. A acceptat-o frumos Chris Rock, n-a avut o reacție nervoasă. Tot în glumă a primit palma și a mers mai departe.”, a declarat „Bombardierul” Pascu.

Ion Pascu spune că nu este exclus ca incidentul dintre Will Smith și Chris Rock să fi fost regizat, pentru a atrage publicitate.

„Nu ştiu ce să spun. Dacă a dat-o din suflet, cam trebuia să-l doară. Nu a fost foarte tare lovitura, poate a fost făcătură. Ei sunt actori, poate a fost ceva regizat, nu se ştie. Dar uite că fac fel de fel de scene ca să iasă în evidenţă.”, a mai spus Pascu.

Reclamă 4 / 0/3

Dana White, reacție savuroasă după momentul incredibil de la Gala Premiilor Oscar

Dana White a avut o reacție savuroasă după faza serii de la Gala Premiilor Oscar. Will Smith, care a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din „King Richard”, l-a lovit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa.

„Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, și-a explicat Will Smith gestul. Momentul a făcut înconjurul internetului, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Dana White, șeful UFC, a fost cu ochii pe Gala Premiilor Oscar și a avut o reacție savuroasă după ce Will Smith a răbufnit și l-a lovit pe Chris Rock. Postarea sa a devenit virală în scurt timp.

”În sfârșit! Este o gală Oscar la care merită să te uiți. Și acum Chris Rock are o bărbie”, a reacționat Dana White pe Instagram.

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero, citat de news.ro.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock.

Reclamă

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. Mai târziu, atunci când a primit statueta pentru „cel mai bun actor în rol principal”, el a cerut scuze Academiei Americane de Film.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL INCREDIBIL

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

„Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
FIGHT • 16 dec., 21:25
Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri sunt pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva
Gala iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni!” e live pe AntenaPLAY
FIGHT • 17 sept., 0:35
Sandu Lungu, show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”, în direct pe Antena 1. Evenimentul integral poate fi urmărit pe AntenaPLAY
FIGHT • 2 sept., 21:11
„Bombardierul” Pascu, gata de show: „Să vină ăştia cu ‘clanţa’ mare!” Cum l-a convins pe Lungu să lupte la iFight Heroes (16 septembrie, pe Antena 1 şi AntenaPLAY)
„Bombardierul” Pascu
Fight • 25 iun., 0:36
„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!
Yamato Zaharia, într-un interviu
FIGHT • 20 iun., 23:06
Şi arbitrii sunt gata pentru nebunia din cuşca de MMA. Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30