Închide meniul

Show total la gala iFight Heroes! “Bombardierul” Pascu nu se gândește la retragere: “Pe la 50 de ani!”. Ce a spus Balaur, luptătorul care a plecat din Rusia și a mers 72 de ore cu autobuzul

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 21:13

Show total la gala iFight Heroes! “Bombardierul” Pascu nu se gândește la retragere: “Pe la 50 de ani!”. Ce a spus Balaur, luptătorul care a plecat din Rusia și a mers 72 de ore cu autobuzul

Show total la gala iFight Heroes! “Bombardierul” Pascu nu se gândește la retragere

Captură As.ro

  • Show total la gala iFight Heroes, pe Antena 1 și Antena Play
  • „Bombardierul” Pascu nu se gândește la retragere

“Bombardierul” Pascu nici nu vrea să audă de retragere: “Pe la 50 de ani!”

“Bombardierul” Ion Pascu l-a făcut K.O. pe austriacul Rene Wollinger în runda a doua, la gala iFight Heroes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Mai pot să lupt și vreau să rezist cât mai mult. Vreau să-mi fac retragerea mai încolo, pe la 50 de ani!”, a spus Ion Pascu, pentru Antena Sport.

La super-show-ul de la Sala Polivalentă, Alex Velea a fost șef de galerie pentru prietenul Florin Pîrtea. 

Reclamă

“Eu sunt doar unul dintre oamenii care l-au susținut în seara asta. Bravo!”, a fost mesajul lui Alex Velea, după victoria reușită de Florin Pîrtea.

Poti urmări gala iFight Heroes integral pe AntenaPLAY

Gheorghe Balaur a mers 72 de ore cu autobuzul ca să ajungă la gala iFight Heroes

Prietenul lui Conor McGregor, irlandezul Cian Cowley, l-a demolat pe moldoveanul Gheorghe Balaur. Ca să ajungă la gală, Balaur a mers 72 de ore cu autobuzul. A plecat din Rusia și a trebuit să evite Ucraina și Belarus.

Reclamă

“Nu am dreptul să regret. Am mers până la sfârșit!”, a declarat Gheorghe Balaur.

McGregor le-a ținut pumnii irlandezilor de la iFight Heroes.

“Sunt în România băieții. Lee și Cian se bat acolo.”, a declarat Conor McGregor.

Reclamă 4 / 0/3

A curs sânge la iFight Heroes 3 „Bătaie în Bucureşti”

Gala iFight Heroes 3 „Bătaie în Bucureşti” a început în forţă. A fost senzaţie, în direct la Antena Play, încă de la primul meci din Sala Polivalentă. Disputa Costin Buhnă (21 de ani) vs Iska Ismailov (26 de ani) a ridicat publicul în picioare.

Sportivul din Azerbaidjan nu i-a dat nicio şansă adversarului său, la categoria 61 de kilograme. A reuşit o victorie prin K.O. în repriza a doua. Iska Ismailov şi-a umplut adversarul de sânge.

Venit dintr-o ţară cu tradiţie în sporturile de contact, Ismailov a avut o serie devastatoare. L-a pus pe Buhnă la pământ, cu o lovitură de genunchi, şi a încercat imediat o „ghilotină”. Costin a făcut semn că nu mai poate continua, iar Scott Manhardt, desemnat arbitrul anului 2021 în IMMAF, a intervenit şi a oprit lupta.

Mai erau numai trei secunde din repriza a doua în momentul în care Iska Ismailov a pus capăt meciului şi a fost aplaudat la scenă deschisă.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"John Berceni" e gata să facă show la iFight Heroes "Cuşcă cu lei" (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY)
Fight • 15 oct., 18:41
„John Berceni” e gata să facă show la iFight Heroes „Cuşca cu lei” (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY): „Sunt pregătit!”
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic
AntenaPLAY • 30 iun., 23:15
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: "Îi dau prea multe grade!".
AntenaPLAY • 29 iun., 13:23
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: „Îi dau prea multe grade!”. Gala e în AntenaPLAY şi pe Antena 1