Închide meniul

Carles Puyol, reacție virală după ce Iker Casillas a anunțat că e gay: „E timpul să ne spunem povestea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 17:09

Carles Puyol, reacție virală după ce Iker Casillas a anunțat că e gay: „E timpul să ne spunem povestea!

Carles Puyol, comentariu viral la postarea lui Iker Casillas

Iker Casillas și Carles Puyol, în tribune în timpul unui meci / Profimedia

  • Carles Puyol, reacție virală după ce Iker Casillas a anunțat că e gay
  • „E timpul să ne spunem povestea!”

 

Carles Puyol a avut o reacție virală după ce Iker Casillas a dezvăluit că e gay. Fostul căpitan al Barcelonei i-a transmis un mesaj fostului său coleg de la naționala Spaniei, după anunțul făcut pe contul de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol i-a comentat lui Casillas la postarea de astăzi, iar mesajul a devenit viral în timp record.

Carles Puyol, reacție virală după ce Iker Casillas a anunțat că e gay

„Sper să mă respectați: sunt gay. Duminică frumoasă”, este anunțul făcut de Iker Casillas, pe contul de Twitter.

Reclamă

Postarea lui Casillas a adunat mii de reacții în câteva minute, iar printre comentarii s-a regăsit și cel al lui Puyol. Legendarul fundaș al Barcelonei i-a transmis un mesaj inedit care a adunat peste 90.000 de aprecieri în mai puțin de două ore.

Reclamă

„Este timpul să ne spunem povestea, Iker”, a scris Carles Puyol, pe Twitter.

Între timp, Iker a șters postarea de pe contul său, după mai bine de o oră.

Reclamă 4 / 0/3

Iker Casillas și Carles Puyol au fost colegi la naționala Spaniei în perioada 2000-2013. Cei doi au pus umărul la câștigarea a două trofee răsunătoare: EURO 2008 și Cupa Mondială din 2010. În vitrina cu trofee de la națională, Iker se poate lăuda și cu EURO 2012.

Publicația Mundo Deportivo pune anunțul lui Casillas pe seama ultimelor zvonuri apărute în presa din Spania. În ultima perioadă, după ce fostul portar a divorțat de Sara Carbonero, s-a discutat intens despre posibilele relații pe care fostul portar le-ar fi avut cu diverse femei, precum Maria Jose Camacho sau Alejandra Onieva.

„Nu se știe dacă i-a fost spart contul sau chiar el transmite un mesaj prin care cere să nu mai fie în pus în legătură cu alte femei”, au scris jurnaliștii spanioli.

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărțit după o relație de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.real madrid

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Ce spunea Iker Casillas despre divorțul de Sara Carbonero

Recent, Iker Casillas a făcut un anunț ferm în spațiul public, după ce în presă a apărut un val uriaș de zvonuri în legătură cu viața sa personală și problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Reclamă

Fostul mare portar al naționalei Spaniei a asigurat pe toată lumea că despărțirea de Sara Carbonero a fost amiabilă.

Hărțuirea la care eu și familia mea am fost supuși ne produce daune ireparabile. Vreau să subliniez că despărțirea noastră a fost amiabilă, iar eu și fosta mea soție cerem respect pentru mine, pentru ea și pentru copiii noștri. Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă.

Mai multe ziare au scris și despre presupusele probleme de sănătate ale mele, sugerând că am trecut din nou printr-o problemă asemănătoare cu cea din trecut, dar a fost vorba doar de o alergie„, a spus Casillas, pe rețelele sociale.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bornă senzațională atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG
Liga Campionilor • 8 mart., 21:50
Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian
Iker Casillas a început o nouă poveste de dragoste alături de Ana Quiles
Extra • 5 feb., 13:53
FOTO
Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată noua sa iubită, care este cu 11 ani mai tânără decât el
Extra • 14 nov., 9:06
Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”
Gerard Pique și Carles Puyol, la naționala Spaniei
La Liga • 3 nov., 21:32
Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea: „Sunt șocat! A fost nedrept față de tine!”
Iker Casillas, într-un interviu
Extra • 10 oct., 17:03
Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”. Lovitura primită de fostul mare portar