Închide meniul
NEWS ALERT

Iker Casillas, anunțul momentului în lumea fotbalului: „Sunt gay!”. Dezvăluire-șoc după despărțirea de Sara Carbonero

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 16:23 / Actualizat: 9 octombrie 2022, 17:39

Iker Casillas, anunțul momentului în lumea fotbalului: „Sunt gay!. Dezvăluire-șoc după despărțirea de Sara Carbonero

Iker Casillas a făcut anunţul momentului în lumea fotbalului. Legenda lui Real Madrid a dezvăluit că este gay

Iker Casillas, anunţ şoc / Profimediaimages

Iker Casillas a făcut anunțul momentului în lumea fotbalului. Legendarul portar spaniol a dezvăluit că este gay. Fostul mare goalkeeper al lui Real Madrid și-a recunoscut orientarea sexuală astăzi, la un an după despărțirea de Sara Carbonero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas și Sara Carbonero au fost căsătoriți timp de 5 ani, între 2016 și 2021. Cei doi au împreună doi copii.

Iker Casillas, anunțul momentului în lumea fotbalului: „Sunt gay!”

Iker Casillas a făcut anunțul în cursul zilei de duminică, pe contul de Twitter:

„Sper să mă respectați: sunt gay. Duminică frumoasă”, a scris fostul campion mondial pe contul Twitter.

Reclamă

Publicația Mundo Deportivo pune anunțul lui Casillas pe seama ultimelor zvonuri apărute în presa din Spania. În ultima perioadă s-a discutat intens despre posibilele relații pe care fostul portar le-ar fi avut cu diverse femei, precum Maria Jose Camacho sau Alejandra Onieva.

„Nu se știe dacă i-a fost spart contul sau chiar el transmite un mesaj prin care cere să nu mai fie în pus în legătură cu alte femei”, au scris jurnaliștii spanioli.

Iker Casillas este unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Spaniolul a jucat întreaga carieră la două echipe: Real Madrid (1998-2015) și FC Porto (2015-2020).

Reclamă 4 / 0/3

Casillas a cucerit 21 de trofee la nivel de club: 19 cu Real Madrid și 2 cu Porto. Fostul portar a scris istorie și la naționala Spaniei, câștigând Euro 2008, Euro 2012 și Cupa Mondială din 2010.

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărțit după o relație de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.real madrid

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Ce spunea Iker Casillas despre divorțul de Sara Carbonero

Recent, Iker Casillas a făcut un anunț ferm în spațiul public, după ce în presă a apărut un val uriaș de zvonuri în legătură cu viața sa personală și problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Fostul mare portar al naționalei Spaniei a asigurat pe toată lumea că despărțirea de Sara Carbonero a fost amiabilă.

Hărțuirea la care eu și familia mea am fost supuși ne produce daune ireparabile. Vreau să subliniez că despărțirea noastră a fost amiabilă, iar eu și fosta mea soție cerem respect pentru mine, pentru ea și pentru copiii noștri. Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă.

Reclamă

Mai multe ziare au scris și despre presupusele probleme de sănătate ale mele, sugerând că am trecut din nou printr-o problemă asemănătoare cu cea din trecut, dar a fost vorba doar de o alergie„, a spus Casillas, pe rețelele sociale.

Recomandări
  • Iker Casillas, anunțul momentului în lumea fotbalului: „Sunt gay!”
  • Dezvăluire-șoc după despărțirea de Sara Carbonero

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și