Închide meniul
Foto

Cât a ajuns să coste fesul cu model călugăresc de care milionarul Gigi Becali nu se mai desparte! Suma este surprinzătoare

Reclamă

Publicat: 14 ianuarie 2024, 8:30

Cât a ajuns să coste fesul cu model călugăresc de care milionarul Gigi Becali nu se mai desparte! Suma este surprinzătoare

Cât a ajuns să coste fesul de care Gigi Becali nu se mai desparte

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AS.ro

S-a aflat cât a ajuns să coste fesul cu model călugăresc pe care îl poartă mereu milionarul Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a ales să colaboreze cu un cunoscut designer român şi a ales să poarte doar haine cu semne bisericeşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri s-a afişat numai în astfel de ţinute în 2023 şi pare să fi creat o nouă modă. Sunt mai multe site-uri online care vând haine similare cu cele purtate de finanţatorul vicecampioanei României.

Cât a ajuns să coste fesul de care Gigi Becali nu se mai desparte

Un fes similar cu cel purtat de Gigi Becali se vinde acum cu 70 de lei. Acesta este negru şi are brodată o cruce roşie. Totuşi, unul comandat la designerul preferat al latifundiarului din Pipera are un preţ mult mai „piperat”.

De exemplu, Gigi Becali a plătit aproximativ 1000 de euro pentru un trening cu simboluri religioase. Încă din 2012 colaborează patronul FCSB-ului cu Alexandru Ciucu.

Reclamă

Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu, impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali

Cătălin Botezatu a analizat personajele din fotbalul românesc, din punct de vedere vestimentar, și a ajuns la o concluzie surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Botezatu a dezvăluit că mai mulți fotbaliști români se îmbracă de la magazinele sale. De asemenea, „Bote” a dat și verdictul, în privința celor mai bine îmbrăcați oameni din fotbalul românesc. Creatorul de modă susține că Adrian Mutu este o prezență foarte elegantă, fiind un etalon în sportul românesc.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a mai spus că Gigi Becali este un alt om din fotbal care se îmbracă foarte bine, fiind mereu elegant. De asemenea, acesta a mai declarat că latifundiarul din Pipera a fost printre primii oameni din România care au adoptat stilul marilor case de modă din Londra.

Îmbrac foarte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum.

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în fața lui! Sunt foarte mulți antrenori celebri care se îmbracă bine, au învățat afară.

În urmă cu 10-15 ani nu avea cine să îi ajute, acum sunt foarte mulți designeri. Sunt foarte ascultători, sunt tineri, arată bine, sunt frumoși”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și