Închide meniul
Foto

Cât a putut să coste inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi! Suma este ameţitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 decembrie 2023, 9:11

Reclamă
Cât a putut să coste inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi! Suma este ameţitoare

Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă

Cât a putut să coste inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi. Suma este una, într-adevăr, ameţitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Tănase şi Ianis Hagi s-au cununat civil în prima zi de Crăciun şi au petrecut alături de cei 400 de invitaţi la o locaţie de lux din Nordul Capitalei. Pe lângă vestimentaţiile elegante şi scumpe, un alt detaliu a atras atenţia.

Cât a putut să coste inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi

Este vorba de inelul pe care l-a purtat pe deget noua doamnă Hagi. Elena a avut o adevărată avere pe un singur deget.

Elena Tănase a purtat un inel extrem de fin, cu diamant, care costă câteva zeci de mii de euro. Mai exact, conform celor de la cancan.ro, inelul purtat de noua doamnă Hagi costă 50.000 de euro. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO)

Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena

S-a aflat cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena. Fiul „Regelui” a fost extrem de elegant în ziua cea mare, însă suma scoasă din buzunar pentru hainele pe care le-a purtat nu este una deloc mare.

Reclamă

În ziua în care s-a cununat civil cu Elena, Ianis Hagi a avut o ținută impecabilă. Fiul „Regelui” a purtat un costum negru, cu papion de aceeași culoare, și în picioare a avut pantofi foarte eleganți, care se potriveau perfect cu ținuta.

Conform cancan.ro, Ianis Hagi a plătit aproximativ 3000 de euro pentru ținuta sa de la cununia civilă.

De cealaltă parte, Elena, soția lui Ianis Hagi, a strălucit la marele eveniment. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta a purtat o rochie roșie lungă, care a costat mult mai mult față de ținuta purtată de Ianis Hagi. Concret, rochia Elenei a costat 10.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi și Elena au ales să se cunune civil la jumătate de an după ce fiul „Regelui” și-a cerut în căsătorie partenera, la Paris. La momentul respectiv, internaționalul român i-a pus iubitei sale pe deget un inel în valoare de 50.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și