Închide meniul
Foto

Cât a putut să plătească Elena, soţia lui Ianis Hagi, pe a doua rochie purtată la cununie! Suma este de-a dreptul colosală

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 17:23

Reclamă
Cât a putut să plătească Elena, soţia lui Ianis Hagi, pe a doua rochie purtată la cununie! Suma este de-a dreptul colosală

Cât a putut să plătească Elena, soţia lui Ianis Hagi, pe a doua rochie purtată la cununie

Ianis Hagi şi soţia lui, Elena/ Colaj Instagram

S-a aflat cât a putut să plătească Elena, soţia lui Ianis Hagi, pe a doua rochie purtată la cununie. Dacă prima rochie a costat „doar” 8000 de euro, cea de-a doua „a bătut-o” pe prima, iar nora lui Gică Hagi a plătit o sumă de-a dreptul colosală, anume 17.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, la un restaurant de lux din Nordul Bucureştiului, cu peste 400 de invitaţi.

Cât a putut să plătească Elena, soţia lui Ianis Hagi, pe a doua rochie purtată la cununie

Elena a avut o apariţie de senzaţie la cununia cu Ianis Hagi. Soţia fiului „Regelui” a strălucit şi a purtat, pe parcursul serii, două rochii superbe (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Prima rochie a costat-o pe Elena 8000 de euro, fiind o rochie roşie, lungă, care i-a scos în evidenţă talia de invidiat, dar şi rafinamentul.

După ce a început petrecerea, Elena s-a schimbat şi a purtat tot o rochie roşie, lungă, cu inserţii aurii şi mărgele brodate. Aceasta a fost accesorizată cu un şal de pene, soţia lui Ianis Hagi fiind de-a dreptul strălucitoare.

Reclamă

Conform click.ro, Elena a plătit pe a doua rochie suma de 17.000 de euro. Ţinuta a făcut parte din colecţia de primăvară a unei celebre creatoare de modă.

Nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Internaţionalul român a purtat un costum negru, accesorizat cu papion de aceeaşi culoare. Pentru această ţinută, Ianis a plătit 3000 de euro.

Cât a costat inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi

Cât a putut să coste inelul pe care Elena Tănase l-a purtat la cununia cu Ianis Hagi. Suma este una, într-adevăr, ameţitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Tănase şi Ianis Hagi s-au cununat civil în prima zi de Crăciun şi au petrecut alături de cei 400 de invitaţi la o locaţie de lux din Nordul Capitalei. Pe lângă vestimentaţiile elegante şi scumpe, un alt detaliu a atras atenţia.

Este vorba de inelul pe care l-a purtat pe deget noua doamnă Hagi. Elena a avut o adevărată avere pe un singur deget.

Elena Tănase a purtat un inel extrem de fin, cu diamant, care costă câteva zeci de mii de euro. Mai exact, conform celor de la cancan.ro, inelul purtat de noua doamnă Hagi costă 50.000 de euro.

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

Mai mult, Ianis a glumit şi a spus că acesta a fost şi sfatul pe care l-a primit de la tatăl său atunci când era mic. Gică Hagi a dovedit de-a lungul anilor că se pricepe la dans la fel de bine cum a făcut-o la fotbal.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și