Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Dorin Rotariu. Chiar dacă nu s-au căsătorit, Floris i-a „luat” deja numele jucătorului de la FCSB

Publicat: 15 noiembrie 2023, 11:57

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui Dorin Rotariu. Chiar dacă nu s-au căsătorit, Floris i-a „luat” deja numele jucătorului de la FCSB

Cât de frumoasă este iubita lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu este logodit cu Floris Ariana / Colaj Instagram

S-a aflat cât de frumoasă este iubita lui Dorin Rotariu. Floris Ariana atrage toate privirile în fotografiile în care se afişează cu ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB. Tânăra aşteaptă momentul în care va fi dusă la altar de internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini în care apare lângă Floris. Cei doi sunt de şapte ani într-o relaţie, iar în 2018 fotbalistul a făcut pasul cel mare şi i-a oferit inelul de logodnă.

Cât de frumoasă este iubita lui Dorin Rotariu

Potrivit gsp.ro, Dorin Rotariu a pregătit în cel mai mic momentul în care a cerut-o de soţie pe Floris. A făcut-o în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Londra. I-a pregătit iubitei o surpriză romantică şi a scris mesajul „Mărită-te cu mine” din litere decorative luminate.

Cei doi au tot amânat nunta şi au aşteptat momentul potrivit. Chiar şi aşa, Floris Ariana a decis să îi „poarte” numele logodnicului pe reţelele sociale. Iubita lui Dorin Rotariu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi postează des imagini în care este înconjurată de lux şi opulenţă.

Dorin Rotariu a jucat trei meciuri în tricoul liderului din Liga 1, dar nu l-a convins pe patron. Gigi Becali a anunţat deja că este dispus să achite o sumă uriaşă pentru a îi rezilia contractul. Îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace la FCSB sunt foarte mici.

Reclamă

L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali

Iosif Rotariu îi cere lui Becali să aibă răbdare şi pune forma sub aşteptări a lui Dorin Rotariu pe seama schimbărilor dese de poziţii pe care a fost folosit.

Reclamă 4 / 0/3

Şi ăsta e un argument (n.r. nu a avut timp să se acomodeze). Vii la o echipă nouă, după şase ani în străinătate. Joci şi vârf de atac unde poate chiar nu e locul lui. Nu caut scuze acum. Deocamdată are argumente domnul Becali, nu ai cu ce să îl contrazici.

Eu am vorbit cu el, nu îl afectează, nu are pentru ce. Trebuie să accepte adevărul. Eu întotdeauna i-am spus adevărul în faţă. Şi eu am păţit la Galatasaray, am fost căpitan de echipă, am avut un meci în sferturile de finală ale Cupei Cupelor cu Werder Bremen, am ratat în minutul 91 singur cu portarul. Dacă băteam, eram în semifinale. Toată presa din Turcia, o săptămână, a scris că le-am stricat bairamu. În toate felurile m-au făcut. Trebuia să renunţ la fotbal? Asta e. Atunci când joci bine, lumea te aplaudă, patronul te laudă. Când joci slab, te critică. Întotdeauna la fotbal ai a doua şansă, vine următorul meci. Poţi să demonstrezi„, a declarat Iosif Rotariu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și