Închide meniul

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am dat-o în bară, am dat chix”

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2023, 13:31

Reclamă
Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am dat-o în bară, am dat chix

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Dorin Rotariu, în tricoul FCSB - Hepta

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după FCSB – Rapid 1-2. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamivist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Becali vrea să uite şi de Ovidiu Popescu

Rotariu nu este singurul jucător care nu va mai prinde echipa la FCSB. Pe lista lui Gigi Becali a ajuns şi Ovidiu Popescu.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu nu mai are ce căuta în primul 11 al roș-albaștrilor. În locul mijlocașului de 29 de ani va fi introdus titular Damjan Djokovic.

„Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a mai declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu a jucat în 14 meciuri din această ediție de campionat și a înscris un gol. A fost titular în 8 partide.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și