Închide meniul
EXCLUSIV

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali. Explicaţii pentru forma sub aşteptări

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 17:29

Reclamă
Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali. Explicaţii pentru forma sub aşteptări

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali

Dorin Rotariu, criticat dur de Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali. Unchiul jucătorului de la FCSB a avut o reacţie vehementă după derby-ul pierdut de roş-albaştri în faţa Rapidului, scor 1-2, în etapa a 15-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost rezervă pe Arena Naţională şi a intrat după pauză, în locul lui Andrea Compagno. Jucătorul în vârstă de 28 de ani nu a reuşit să înscrie şi a fost atacat dur de patron.

Iosif Rotariu ştie de ce Dorin Rotariu nu dă randamentul dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că va încerca să se despartă de Dorin Rotariu, chiar dacă atacantul a venit la echipă cu mai puţin de o lună în urmă. Latifundiarul din Pipera e dispus să piardă şi bani pentru a scăpa de jucătorul care are 10 selecţii la naţionala României.

Iosif Rotariu îi cere lui Becali să aibă răbdare şi pune forma sub aşteptări a lui Dorin Rotariu pe seama schimbărilor dese de poziţii pe care a fost folosit.

Şi ăsta e un argument (n.r. nu a avut timp să se acomodeze). Vii la o echipă nouă, după şase ani în străinătate. Joci şi vârf de atac unde poate chiar nu e locul lui. Nu caut scuze acum. Deocamdată are argumente domnul Becali, nu ai cu ce să îl contrazici.

Reclamă

Aşa s-a întâmplat şi cu jucătorii naţionalei când au fost criticaţi de foşti jucători mari ai României. Mă refer la Gică Popescu. Când te critică Gică Popescu trebuie să accepţi adevărul. Aşa şi aici. Ce poţi să faci? Să te pregăteşti şi atunci când îţi vine momentul să ai un argument. Deocamdată domnul Becali are dreptate. Eu sunt de principiul că trebuie să fii corect în fotbal şi să vezi lucrurile clare.

Fiecare jucător are o poziţie de bază. Postul meu de bază era mijlocaş central, la închidere. Am jucat şi fundaş stânga şi mijlocaş stânga. N-am jucat la acelaşi nivel ca mijlocaş central. Aşa şi la el. Cred că postul lui este în banda dreaptă, unde a jucat de-a lungul carierei. Mai poate să joace şi vârf, mai poate să joace şi al doilea vârf, dar nu înseamnă că ai numai un post fix. Dacă ai concurent pe post, dau un nume mare, Gică Hagi, te laşi de fotbal. Nu mai poţi să joci. Trebuie să te acomodezi şi pe alte posturi.

Eu am vorbit cu el, nu îl afectează, nu are pentru ce. Trebuie să accepte adevărul. Eu întotdeauna i-am spus adevărul în faţă. Şi eu am păţit la Galatasaray, am fost căpitan de echipă, am avut un meci în sferturile de finală ale Cupei Cupelor cu Werder Bremen, am ratat în minutul 91 singur cu portarul. Dacă băteam, eram în semifinale. Toată presa din Turcia, o săptămână, a scris că le-am stricat bairamu. În toate felurile m-au făcut. Trebuia să renunţ la fotbal? Asta e. Atunci când joci bine, lumea te aplaudă, patronul te laudă. Când joci slab, te critică. Întotdeauna la fotbal ai a doua şansă, vine următorul meci. Poţi să demonstrezi„, a declarat Iosif Rotariu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni, 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

FCSB este fără victorie de trei etape şi riscă să fie depăşită în clasament de CFR Cluj. Echipa antrenată de Elias Charalambous mai are numai două puncte avans faţă de Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și