Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu! Francesca are 20 de ani şi face senzaţie în costum de baie

Publicat: 21 august 2023, 19:43

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu! Francesca are 20 de ani şi face senzaţie în costum de baie

Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru, iubita lui Ionuţ Radu

Ionuţ Radu, alături de iubita lui / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi trăieşte o poveste de dragoste cu portarul naţionalei României. Cei doi se afişează tot mai des împreună, iar imaginile pe care le postează pe reţelele sociale adună sute de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul în vârstă de 26 de ani este într-o relaţie cu Francesca de aproximativ un an. S-au cunoscut în Italia şi s-au mutat împreună în perioada în care Radu a apărat buturile lui Auxerre. Internaţionalul român şi iubita lui sunt de nedespărţit nici în Anglia, după ce Ionuţ Radu a semnat cu Bournemouth.

Cât de frumoasă este iubita lui Ionuţ Radu. Francesca Cuccuru, imagini de senzaţie!

Francesca este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are peste 90.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Ultimele poze postate din vacanţă, în care apare şi Ionuţ Radu, au devenit imediat virale.

Nu existăm în orice altă clipă, aici în această dimensiune, tu și cu mine suntem meniți să fim împreună”, a fost mesajul italiencei.

În această vară, Ionuţ Radu a prezentat-o pe iubita lui familiei. A adus-o la Bucureşti şi a petrecut momente speciale alături de ea. Francesca l-a şi filmat pe internaţionalul român în timp ce se îmbrăţişa cu sora lui, Anastasia Radu. Ea îi calcă pe urme fratelui ei şi joacă fotbal. Este legitimată la FC Voluntari şi a adunat selecţii la naţionala U16 a României.

Reclamă

În acest an, Ionuţ Radu a vorbit despre relaţia cu Francesca într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport. A mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra italiancă pe reţelele sociale, în urmă cu un an, pe vremea când încă evolua în Serie A.

Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian. Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a spus Radu în gazzetta.it.

Ionuț Radu, prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth

Ionuț Radu a avut prima reacție după ce a semnat cu Bournemouth. Portarul a vorbit despre noua sa aventură la formația din Premier League. Acesta s-a declarat entuziasmat și speră să confirme în poarta echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul român a fost împrumutat de către cei de la Inter la formația din Premier League. Formația engleză îl poate cumpăra definitiv pe român, în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Mutarea a început să se contureze acum o săptămână. Managerul meu m-a sunat și mi-a zis că există interes din partea lui Bournemouth și am fost încântat. Să fii dorit de un club din Premier League este un lucru foarte important, i-am dat OK-ul managerului meu și i-am spus să vadă care e situația.

Cred că vor fi multe diferențe (n.r. – față de Serie A și Ligue 1), pentru că acesta este cel mai bun campionat din lume. Diferențe la nivel de calitate, viteză și alte aspecte. Evident, pentru fiecare copil care începe să joace fotbal este un vis să joace în Premier League, este cel mai înalt nivel.

Sigur, unul dintre obiectivele mele este să-mi trec numele pe lista românilor care au făcut diferența în Premier League. Sincer, am urmărit foarte mult Premier League, pentru că mulți jucători importanți au venit în acest campionat.

Sigur, provocările pentru un fotbalist țin “focul” aprins. Ai nevoie de provocări, să fii motivat în fiecare zi. Suntem trei portari buni și ne putem motiva reciproc pentru a munci din greu. Obiectivul este să muncesc din greu și să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”, a spus Ionuț Radu, pentru www.afcb.co.uk.

În momentul de față, Ionuț Radu este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și