Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan. Elena a împlinit 26 de ani şi a primit un mesaj emoţionant de ziua ei

Reclamă

Publicat: 15 decembrie 2023, 13:38

Cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan. Elena a împlinit 26 de ani şi a primit un mesaj emoţionant de ziua ei

Cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan

Elena Măţan şi Alex Măţan / Instagram

S-a aflat cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan. Elena Măţan este, de mai bine de trei ani, într-o relaţie cu jucătorul lui Columbus Crew. Ea tocmai a împlinit 26 de ani şi a fost sărbătorită de fostul fotbalist al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Măţan s-a căsătorit cu Elena la începutul anului trecut. Au ajuns să trăiască împreună „visul americal”. Soţia jucătorului care speră să prindă lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024 postează imagini „fierbinţi” pe reţelele sociale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan. Elena a împlinit 26 de ani

Alex Măţan tocmai i-a făcut o declaraţie de dragoste, pe Instagram, Elenei.

La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult„, a fost declaraţia de dragoste pe care i-a făcut-o noul campion din MLS.

Elena Măţan a răspuns imediat la mesajul impresionant primit de la soţul ei. „Mereu. Te iubesc și eu„, i-a răspuns aceasta.

Reclamă

Elena Măţan a fost luată la întrebări de urmăritorii pe care îi are pe contul de Instagram despre viaţa pe care o trăieşte în Ohio.

(Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje) Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv în SUA. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă, în materie de orice, învățământ, business etc.

Dezavantajele sunt armele, la o perioadă de timp e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema, nu mai pot merge să văd un film, fac atac de panică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată„, a spus Elena Măţan, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Alexandru Măţan a făcut dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a dat marea lovitură a carierei în tricoul lui Columbus Crew. Trăieşte „visul american” după ce a plecat de la Rapid.

Măţan a avut un sezon de coşmar în Giuleşti. A fost de două ori titular la Rapid şi s-a confruntat cu mai multe accidentări. S-a întors la Columbus şi a avut evoluţii remarcabile. În 40 de meciuri jucate în toate competiţiile a înscris 3 goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Este un sentiment unic să fii campion în orice campionat al lumii. Sunt foarte fericit. Chiar am vorbit cu Chiellini după meci, cred că a fost ultimul lui meci din păcate, a fost un jucător foarte mare.

Atât de mult mi-am dorit să ajut Rapidul, dar nu am putut să mă ajut pe mine. A trebuit să stau cel puțin două luni în afara gazonului, m-a lovit depresia, am avut foarte mari probleme.

Tot ce mi se întâmplă acum este nesperat. Nu am sperat niciodată. M-am dus la Rapid să joc, m-am accidentat, nimic nu se lega.

M-am gândit să-mi închei cariera de fotbalist, m-am gândit că poate m-am mințit singur în tot acest timp și fotbalul nu este pentru mine”, a declarat Alexandru Mățan la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și