Închide meniul

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS: „La Rapid m-a lovit depresia, mă gândeam să mă retrag!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 16:51

Reclamă
Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS: „La Rapid m-a lovit depresia, mă gândeam să mă retrag!

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Alexandru Măţan, după ce a devenit campion în MLS / Profimediaimages

Alexandru Măţan a făcut dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a dat marea lovitură a carierei în tricoul lui Columbus Crew. Trăieşte „visul american” după ce a plecat de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Măţan a avut un sezon de coşmar în Giuleşti. A fost de două ori titular la Rapid şi s-a confruntat cu mai multe accidentări. S-a întors la Columbus şi a avut evoluţii remarcabile. În 40 de meciuri jucate în toate competiţiile a înscris 3 goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Jucătorul român a precizat că şi-a revenit cu greu după perioada de coşmar. A trecut printr-o depresie şi chiar se gândea să se retragă.

Este un sentiment unic să fii campion în orice campionat al lumii. Sunt foarte fericit. Chiar am vorbit cu Chiellini după meci, cred că a fost ultimul lui meci din păcate, a fost un jucător foarte mare.

Atât de mult mi-am dorit să ajut Rapidul, dar nu am putut să mă ajut pe mine. A trebuit să stau cel puțin două luni în afara gazonului, m-a lovit depresia, am avut foarte mari probleme.

Reclamă

Tot ce mi se întâmplă acum este nesperat. Nu am sperat niciodată. M-am dus la Rapid să joc, m-am accidentat, nimic nu se lega.

M-am gândit să-mi închei cariera de fotbalist, m-am gândit că poate m-am mințit singur în tot acest timp și fotbalul nu este pentru mine”, a declarat Alexandru Mățan la digisport.ro.

În 2021, Măţan a fost vândut de Gică Hagi în MLS pentru 1.5 milioane de euro. În prezent are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mățan este campion în MLS! Columbus Crew – LA FC 2-1

Alexandru Mățan este campion în MLS. Formația la care este legitimat românul, Columbus Crew, a câștigat al 3-lea titlu de campioană din istorie.

Echipa din statul american Ohio s-a impus în marea finală a campionatului în fața celor de la Los Angeles FC, echipă la care sunt legitimați fotbaliști importanți, precum Carlos Vela sau Giorgio Chiellini.

Marea finală a play-off-ului din Major League Soccer a început excelent pentru echipa lui Alexandru Mățan. În minutul 33 al partidei, Cucho a deschis scorul după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Mai apoi, colegii românului au lovit din nou în minutul 37. Yaw Yeboah a primit o pasă excelentă de la Meineche și a trimis, fără probleme, mingea în poarta apărată de Crepeau.

În a 2-a repriză s-a mai marcat un singur gol, de această dată înscris de cei de la Los Angeles FC. Mai exact, Bouanga a redus din diferență în minutul 74. Totuși, adversarii lui Alexandru Mățan nu au reușit să mai înscrie până la finalul meciului, iar astfel Columbus Crew a câștigat un nou titlu în MLS.

Alexandru Mățan a fost integralist în această partidă și a primit nota de 6,7 pentru prestația din acest meci, potrivit specialiștilor de la sofascore.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și