Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul FCSB-ului are tatuat chipul Sabrinei!

Publicat: 26 iulie 2023, 18:34

Reclamă
Cât de frumoasă este soţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul FCSB-ului are tatuat chipul Sabrinei!

Cât de frumoasă este soţia lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş şi Sabrina Chiricheş / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este Sabrina Chiricheş, soţia lui Vlad Chiricheş. Fundaşul care tocmai a revenit la FCSB trăieşte o poveste de dragoste cu cea alături de care are doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş şi Sabrina s-au căsătorit, în vara anului 2014, la un castel din apropierea oraşului Florenţa. 400 de invitaţi a avut la Castello di Vincigliata, iar naş i-a fost chiar Mihai Pintilii. În total, evenimentul l-ar fi costat aproximativ 500.000 de euro.

Cât de frumoasă este Sabrina Chiricheş, soţia lui Vlad Chiricheş

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a fost convins de Gigi Becali să revină la FCSB. Era liber de contract după despărţirea de Cremonese şi a decis să accepte oferta care l-a transformat în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Va câştiga un salariu anual de 400.000 de euro.

Vlad Chiricheş o va avea aproape pe soţia lui. În ultima postare pe care a avut-o pe contul său oficial de instagram, fundaşul cotat la 900.000 de euro i-a transmis un mesaj de dragoste Sabrinei. „Celebrând iubirea alături de frumoasa mea soţie„, a transmis Chiricheş.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Vlad Chiriches (@vladchiriches)

Sabrina Chiricheş şi-a făcut studiile la Londra. În capitala Angliei a jucat şi Vlad Chiricheş, între 2013 şi 2015, perioadă în care a îmbrăcat tricoul lui Tottenham.

Fundaşul FCSB-ului a surprins în 2018, când a decis să îşi tatueze chipul soţiei sale pe braţul drept (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are şi pe piept tatuat un tatuaj cu un mesaj special: „Familia – locul în care viața începe și dragostea nu se termină niciodată„.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali este în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

După o lungă perioadă în care a fost aşteptat de FCSB, Vlad Chiricheş a decis, în cele din urmă, să semneze cu formaţia patronată de Gigi Becali.

În vârstă de 33 de ani, internaţionalul român a evoluat sezonul trecut la Cremonese, echipă care a retrogradat în Serie B. Patronul FCSB-ului este încântat că a reuşit unul dintre cele mai tari transferuri ale verii.

Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB!

Căpitanul echipei naţionale a acceptat oferta lui Gigi Becali şi va purta numărul 21.

Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:45 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și