Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă poate fi soţia româncă a lui Sebastien Frey! Motivul pentru care el a ajuns greu de recunoscut

Publicat: 30 noiembrie 2023, 16:08 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 17:37

Reclamă
Cât de frumoasă poate fi soţia româncă a lui Sebastien Frey! Motivul pentru care el a ajuns greu de recunoscut

Cât de frumoasă poate fi soţia româncă a unui milionar cunoscut în toată lumea

Sebastien Frey şi soţia / Instagram

Cât de frumoasă poate fi soţia româncă a lui Sebastien Frey! Petra este căsătorită de un an şi jumătate cu Sebastien Frey, fostul portar al Parmei, bun prieten cu Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastien Frey (43 de ani) a glumit că a ajuns atât de greu de recunoscut fiindcă soţia lui găteşte mâncare românească.

Cât de frumoasă poate fi soţia româncă a lui Sebastien Frey!

Uitaţi-vă bine la mine, am ajuns aşa din cauza voastră„, a glumit Sebastien Frey, venit la Bucureşti, la Muzeul Fotbalului.

Soţia lui Sebastien Frey, Petra, e originară din Suceava. Blonda superbă îl însoţeşte în numeroase locuri pe celebrul fost portar al Parmei şi a apucat să îi cunoască pe prietenii din fotbal ai acestuia.

Cel mai bun prieten din România al lui Frey este chiar Adrian Mutu. Frey a glumit, venit la Muzeul Fotbalului, că speră ca Sandra să fie ultima soţie a „Briliantului”.

Reclamă

Adi Mutu e ca fratele meu. Am fost la ultima lui nuntă, sper să fie şi ultima. Nu vreau să merg prea mult la nunţile lui Adi„, a spus Frey.

Sebastian Frey şi Petra au şi o fetiţă împreună. Fostul portar a recunoscut că a început să iubească mâncarea românească, în special sarmalele.

Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku: „E foarte slab! Nu merită să fie aici!”

Adrian Mutu a fost făcut praf în presa din Azerbaidjan, după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku. Fostul director sportiv al clubului l-a criticat în termeni duri pe „Brliant”, despre care susţine că nu are ce căuta pe banca azerilor.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftchi Baku, la începutul sezonului. Tehnicianul român traversează o perioadă delicată la formaţia azeră, fiind criticat atât de fani, cât şi de foşti oficiali ai echipei.

Ceyhun Sultanov nu a avut milă de Adrian Mutu. Întrebat despre şansele lui Neftchi la titlu, fostul director sportiv al echipei a transmis un mesaj categoric, şi a declarat că „Briliantul” nu o poate face campioană pe Neftchi.

Acesta a mai declarat că Adrian Mutu este un antrenor foarte slab, fiind de părere că doar cariera de fotbalist l-a recomandat pentru postul de tehnician al lui Neftchi.

„Dacă Neftchi vrea să devină campioană, atunci cei de acolo trebuie anunțați că nu se poate cu acest joc. Mereu am spus și spun și acum acum… Neftchi nu va putea merge departe cu acest antrenor principal. Nu se vede o idee în joc. Poți pierde meciuri, dar să joci fotbal.

Părerea mea personală este că Mutu nu merită să fie la Neftchi. Este la Neftchi doar datorită carierei sale bune de fotbalist. Ca antrenor, este foarte slab”, a declarat fostul director sportiv al lui Neftci Baku, conform sportinfo.az.

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce fanii lui Neftchi i-au cerut demisia

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Fanii grupării din Azerbaidjan sunt nemulțumiți de jocul favoriților, după ultima înfrângere din campionat.

La conferința de presă de la finalul partidei cu Sumaqayit, Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce suporterii lui Neftchi i-au cerut demisia. Acesta a menționat faptul că își asumă responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei.

Reclamă

Totodată, „Briliantul” a menționat și faptul că nu dorește să comenteze prea mult situația, având în vedere faptul că fanii sunt liberi să își exprime opinia.

„Suporterii au libertatea să-și exprime opinia. Nu am ce să spun. Cei care cred că eu sunt cea mai mare problemă au dreptul să-și spună părerea. Îmi asum responsabilitatea. Dacă vor să facă o schimbare, sunt liberi să o facă”, a spus Adrian Mutu, citat de sportinfo.az.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și