Închide meniul

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Suporterii azeri i-au cerut demisia. Reacția tehnicianului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 19:50

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Suporterii azeri i-au cerut demisia. Reacția tehnicianului

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Fanii grupării din Azerbaidjan sunt nemulțumiți de jocul favoriților, după ultima înfrângere din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 13-a a campionatului azer, formația pregătită de Adrian Mutu a pierdut partida cu Sumaqayit, cu scorul de 1-2. La finalul partidei, fanii echipei i-au cerut demisia tehnicianlui român.

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Cum a reacționat „Briliantul”

La conferința de presă de la finalul partidei cu Sumaqayit, Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce suporterii lui Neftchi i-au cerut demisia. Acesta a menționat faptul că își asumă responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei.

Totodată, „Briliantul” a menționat și faptul că nu dorește să comenteze prea mult situația, având în vedere faptul că fanii sunt liberi să își exprime opinia.

„Suporterii au libertatea să-și exprime opinia. Nu am ce să spun. Cei care cred că eu sunt cea mai mare problemă au dreptul să-și spună părerea. Îmi asum responsabilitatea. Dacă vor să facă o schimbare, sunt liberi să o facă”, a spus Adrian Mutu, citat de sportinfo.az.

Reclamă

În momentul de față, Neftchi Baku este pe poziția a 6-a în campionat, din 10 echipe, cu 18 puncte obținute în primele 13 etape. Formația lui Adrian Mutu se află la 6 puncte de liderul Zira, care are totuși un meci în minus față de trupa „Briliantului”.

Adrian Mutu a ajuns pe banca formației din Azerbaidjan în vara acestui an, după ce s-a despărțit de Rapid. În cariera sa de antrenor le-a mai pregătit pe: FC Voluntari, echipa națională Under-21 a României, dar și pe FCU Craiova și Rapid.

Autocarul lui Neftchi Baku a fost implicat într-un accident rutier

Autocarul echipei tehnicianului român a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se deplasa către un meci.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul accidentului, autocarul formației mergea către Gabala, acolo unde clubul pregătit de Adrian Mutu a învins-o pe echipa locală cu scorul de 2-0, pe data de 5 noiembrie.

În drumul spre oraș, mai exact în localitatea Bayil, autocarul celor de la Neftchi Baku a fost implicat într-un accident rutier, potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior. Totuși, vina ar fi fost a unui alt participant la trafic, care a fost neatent și a provocat acest accident.

Ciocnirea nu a fost una gravă, iar autocarul celor de la Neftchi și-a continuat, fără probleme, drumul către Gabala.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și