Închide meniul

Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku: „E foarte slab! Nu merită să fie aici!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 17:56

Reclamă
Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku: „E foarte slab! Nu merită să fie aici!

Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku

Adrian Mutu, antrenorul lui Neftchi Baku / Profimedia

Adrian Mutu a fost făcut praf în presa din Azerbaidjan, după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku. Fostul director sportiv al clubului l-a criticat în termeni duri pe „Brliant”, despre care susţine că nu are ce căuta pe banca azerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftchi Baku, la începutul sezonului. Tehnicianul român traversează o perioadă delicată la formaţia azeră, fiind criticat atât de fani, cât şi de foşti oficiali ai echipei.

Adrian Mutu, făcut praf după ultimele rezultate ale lui Neftchi Baku

Ceyhun Sultanov nu a avut milă de Adrian Mutu. Întrebat despre şansele lui Neftchi la titlu, fostul directori sportiv al echipei a transmis un mesaj categoric, şi a declarat că „Briliantul” nu o poate face campioană pe Neftchi.

Acesta a mai declarat că Adrian Mutu este un antrenor foarte slab, fiind de părere că doar cariera de fotbalist l-a recomandat pentru postul de tehnician al lui Neftchi.

„Dacă Neftchi vrea să devină campioană, atunci cei de acolo trebuie anunțați că nu se poate cu acest joc. Mereu am spus și spun și acum acum… Neftchi nu va putea merge departe cu acest antrenor principal. Nu se vede o idee în joc. Poți pierde meciuri, dar să joci fotbal.

Reclamă

Părerea mea personală este că Mutu nu merită să fie la Neftchi. Este la Neftchi doar datorită carierei sale bune de fotbalist. Ca antrenor, este foarte slab”, a declarat fostul director sportiv al lui Neftci Baku, conform sportinfo.az.

Neftchi Baku ocupă locul şase în clasamentul din Azerbaidja. Formaţia lui Adrian Mutu a suferit un eşec în ultima etapă, cu Sumqayit, având 18 puncte, după 13 meciuri disputate. Neftchi este la nouă puncte distanţă faţă de liderul Zira.

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce fanii lui Neftchi i-au cerut demisia

Adrian Mutu nu are liniște la Neftchi Baku! Fanii grupării din Azerbaidjan sunt nemulțumiți de jocul favoriților, după ultima înfrângere din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

La conferința de presă de la finalul partidei cu Sumaqayit, Adrian Mutu a oferit prima reacție, după ce suporterii lui Neftchi i-au cerut demisia. Acesta a menționat faptul că își asumă responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei.

Totodată, „Briliantul” a menționat și faptul că nu dorește să comenteze prea mult situația, având în vedere faptul că fanii sunt liberi să își exprime opinia.

„Suporterii au libertatea să-și exprime opinia. Nu am ce să spun. Cei care cred că eu sunt cea mai mare problemă au dreptul să-și spună părerea. Îmi asum responsabilitatea. Dacă vor să facă o schimbare, sunt liberi să o facă”, a spus Adrian Mutu, citat de sportinfo.az.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și