Închide meniul
Foto

Cât poate costa acum un sejur de 4 zile la hotelul lui Cristi Borcea! Reduceri de primăvară

Antena Sport Publicat: 2 martie 2023, 15:31

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

  • Cât poate costa acum un sejur de 4 zile la hotelul lui Cristi Borcea
  • Hotelul are 12 apartamente, 12 camere triple şi 186 camere duble

Cristi Borcea face bani frumoşi şi din turism. Hotelul din Olimp al acestuia a fost inclus deja în ofertele agenţiilor de turism din România, pentru perioada de vară. Cine cumpără acum pachetele primi o reducere importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hotelul lui Cristi Borcea, al cărui nume a şi fost schimbat, are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Cât poate costa acum un sejur de 4 zile la hotelul lui Cristi Borcea

În acest moment, conform click.ro, un sejur în perioada 13-16 iulie, de trei nopţi, pentru două persoane, costă 1056 de lei. Pe de altă parte, sursa citată anunţă că poate fi acceptată chiar şi plata cu vouchere.

Reclamă

Altfel, la hotelul Andreei Bănică şi al soţului Lucian Mitrea din Eforie Nord, un sejur de două zile ajunge tot în jur de 1000 de lei. Pentru o cazare de trei nopţi, ajungi să plăteşti 1650 de lei.

Ce profit a putut să facă Cristi Borcea cu hotelul de trei stele din Olimp

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază, din 2022, de o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale, în vara lui 2022.

Reclamă

Potrivit jurnaliştilor de la ziuaconstanta.ro, profitul înregistrat în 2021 depăşeşte 450.000 de lei (n.r. 90.000 de euro). Suma nu este neglijabilă, în condiţiile în care pierderile cauzate de pandemie au fost însemnate. Milionarul român şi ceilalţi acţionari au decis şi în ce bagă banii cu care au ieşit pe plus.

S-a mai luat o decizie importantă. Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma fostului ei soţ de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai greu moment trăit în închisoare. Fostul patron al lui Dinamo București a executat o pedeapsă totală de peste 5 ani. Milionarul român a fost condamnat inițial în Dosarul Transferurilor, apoi în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri. El a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Au trecut mai bine de 3 ani de când a ieșit din închisoare, dar Borcea încă se simte “bântuit” de momentele trăite în spatele gratiilor. Omul de afaceri a povestit recent care a fost cel mai dificil moment din perioada în care a fost închis.

“Dimineața apel, te trezeai la 6, pregăteai patul, la 7, sau 7 și un sfert venea apelul. După aceea, îți făceai micul dejun și te duceai la muncă. Sau, dacă erai de dimineață, puteai să pleci la șase la muncă.

Ne uitam la televizor și vedeam… sărbătorile erau cele mai dureroase. Și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisii, să poată să stea lângă familii. Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății. 60-70% își distrug familiile acolo.

Au o perioadă de doi, trei, patru, cinci, șase ani în care nu își văd soția, copiii. Se destramă familiile. Ar trebui, dacă vrem să redăm societății… noi acolo aveam ore speciale de reeducare, dar dacă nu îi dai să interacționeze cu familia, nu o să îi reeduci niciodată.

A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți. Cele mai de preț sunt libertatea și sănătatea. Bine că am rămas întreg, fizic… la cap sigur nu am rămas. M-a afectat, din moment ce nu pot să dorm fără medicamente. Era o strictețe mare, veneau seara și ne dădeau pastile, ce pastile luai.

(N.r. E adevărat că aveați sală de forță?) Au venit controale, și au văzut. Unde e domnul Borcea? Noi stăteam 12 în cameră. Au fost vremuri, bine că le-am trecut, bine că mi-au rămas părinții întregi”, a povestit Cristi Borcea.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”