Închide meniul

Ce profit a putut să facă Cristi Borcea cu hotelul de trei stele din Olimp. În ce a băgat banii milionarul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2022, 15:43

Ce profit a putut să facă Cristi Borcea cu hotelul de trei stele din Olimp. În ce a băgat banii milionarul

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

S-a aflat ce profit a putut să facă Cristi Borcea cu hotelul său de trei stele din Olimp. Cifrele au fost făcute publice după ce s-a întrunit Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Prima soţie a milionarului deţine 21% din acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea are cu ce se mândri. Fostul patron al lui Dinamo are succes în afaceri şi s-a pregătit într-un mod inedit pentru sezonul estival. Nu s-a uitat la bani când a fost vorba de hotelul său de la malul mării şi s-a dus să vadă cu ochii lui „bijuteria” cu care se laudă Mihaela Borcea, cea cu care a fost căsătorit timp de două decenii.

Ce profit a putut să facă Cristi Borcea cu hotelul de trei stele din Olimp

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază, din acest an, de o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale.

Hotelul lui Cristi Borcea, al cărui nume a şi fost schimbat, are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Potrivit jurnaliştilor de la ziuaconstanta.ro, profitul înregistrat în 2021 depăşeşte 450.000 de lei (n.r. 90.000 de euro). Suma nu este neglijabilă, în condiţiile în care pierderile cauzate de pandemie au fost însemnate. Milionarul român şi ceilalţi acţionari au decis şi în ce bagă banii cu care au ieşit pe plus.

Repartizarea profitului obţinut în anul 2021 în sumă de 452.203,32 lei după cum urmează:
– rezerve legale: 39.547,72 lei;
– acoperire pierdere contabilă din anii precedenţi: 412.655,60 lei„, este hotărârea care a fost luată.

Reclamă

S-a mai luat o decizie importantă. Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma fostului ei soţ de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, susţine sursa citată anterior.

Având în vedere facilitățile de top puse la dispoziția turiștilor, și prețurile sunt pe măsură. Potrivit Fanatik, la ora actuală, în sezonul estival, o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea costă între 325 și 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă.

Reclamă 4 / 0/3

Prețurile vor scădea spre finalul verii, astfel că în luna august o cameră va putea fi rezervată cu suma minimă de 280 de lei.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cristi Borcea s-a dus alături de Valentina Pelinel şi de copiii cuplului pentru a vedea piscina infinity care a fost gata chiar înainte de startul sezonului estival. Aceştia au părut încântaţi de ceea ce au găsit şi au dansat pe marginea piscinei.

Recomandări
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!
  • Ce profit a făcut Cristi Borcea, în 2021, cu hotelul din Olimp

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și