Închide meniul
Foto

„Câţi ani ai, Vasilică?!” Ion Ţiriac, lăsat fără replică de un copil: „Domnul Ţiriac, nu e corect ce spui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 14:27

Reclamă
„Câţi ani ai, Vasilică?!” Ion Ţiriac, lăsat fără replică de un copil: „Domnul Ţiriac, nu e corect ce spui!”

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac, în timpul interviului / AS.ro

Ion Ţiriac a fost lăsat fără replică de un copil la salonul unde şi-a expus maşinile de milioane de euro. Miliardarul român a fost corectat de un copil cu privire la o maşină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român a dezvăluit un dialog savuros cu un copil de 13 ani, care a venit la expoziţia maşinilor de milioane de euro pe care o deţine. Puştiul nu a avut nicio emoţie în a-l corecta pe Ţiriac.

Ion Ţiriac, lăsat fără replică de un copil

”La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 1.000 de copii, 500-1.000 pe săptămână, care trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală.

Unul îmi zice: ‘Domnu’ Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata și care a fost a lui Elton John, este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă, pentru că, uite, am eu…’

Câți ani ai, ‘Vasilică?’. Zice: ‘am 13 ani!’. ‘Și de unde știi, mă?’. ‘Păi ne-ați spus acum 6 luni, că venim aici (n.r. la expoziția de mașini) și am citit pe internet’. Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia care fugeam noi peste tot, Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Reclamă

Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani

Aceasta este meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani. Chiar omul de afaceri român a anunţat că nu renunţă la a pilota avioanele sale, chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă.

Ion Ţiriac şi-a luat brevet de pilot încă din urmă cu 45 de ani, iar de aproximativ 35 de ani are licenţa necesară pentru a fi pilot de linie. Miliardarul român se mândreşte cu pasiunea sa, dar a recunoscut că şi-a pus şi o limită. Nu pilotează pe distanţe mai lungi de patru ore.

Fac bine, ce face fiecare la o vârstă respectabilă pe care o am… sau pe care o să o am mai mult în luna mai. (Cum vă simţiţi, mai conduceţi avionul, mai vânaţi?) Am încercat să mă gândesc să câştig Roland Garros din nou, am renunţat la gândul ăsta. Am încercat să iau o rachetă de tenis în mână, nu îmi aduc aminte cum se face. Ce să fac? Sunt între Africa, Noua Zeelandă şi aşa mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

La treburile alea nu pilotez eu, pilotez până la 2-3-4 ore… pentru restul, am un pat acolo (n.r. în avion), mă duc şi dorm. (Pilotaţi acum în continuare?) Şi încă cum! Totdeauna pilotez, şi în partea stângă, adică căpitan. Îl las pe copilot în partea dreaptă. Trebuie să ai pentru că nu este avion cu un singur pilot. Şi Global, şi Gulfstream, sunt amândouă jet-uri de 2 piloţi sau 3!„, a declarat Ion Ţiriac pentru sursa mai sus citată.

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Ion, Karim și Ioana. Primul, din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad. (VEZI IMAGINI RARE CU CEI TREI COPII AI LUI ION ŢIRIAC)

Conform estimărilor, Ion Ţiriac are o avere de aproximativ două miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și