Închide meniul

Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 19:52

Reclamă
Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!

Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!

Cristi Tănase, filmat în faţa apartamentului în care locuieşte / Colaj AS.ro

Cristi Tănase a apărut în ipostaze tulburătoare, imaginile făcând înconjurul mass-media. Iată ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Vlădoiu a dezvăluit că a fost cu Tănase la un meci de tenis înainte ca fostul fotbalist să apară băut şi cu un dinte lipsă, în faţa apartamentului în care locuieşte.

Ce a făcut Cristi Tănase cu doar câteva ore înainte de a fi filmat în faţa uşii de la casă, băut şi cu un dinte lipsă!

”Îmi pare așa de rău, pentru că i-am cunoscut familia, i-am cunoscut mama. Ne-a ajutat la FC Argeș, eu am vrut să-i mai prelungesc contractul cu un an, pentru că ne mai putea ajuta.

Andrei Prepeliță a vrut să-l ia la Buzău.

Noi am jucat cu el tenis înainte de evenimentul respectiv.

Reclamă

Sigur că mai sunt momente în viața unui om în care te mai rătăcești puțin, ai nevoie de prieteni apropiați. Probabil că prietenii pe care i-a avut până acum s-au îndepărtat. Mai sunt și astfel de seri, astfel de căderi.

El este un copil extraordinar”, a declarat Jean Vlădoiu pentru digisport.ro.

„Linşaj mediatic!” Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?”

Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase, după imaginile tulburătoare apărute în spaţiul public cu fostul internaţional român. Tănase a fost filmat în timp ce stătea pe jos, în faţa uşii, cu câteva picături de sânge lângă el.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la FCSB a explicat că a consumat alcool după ce a ieşit cu mai mulţi prieteni în oraş şi s-a aşezat în faţa uşii după ce soţia nu i-a răspuns.

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, i-a luat apărarea fostului său jucător. Piţurcă l-a pus la zid pe paznicul care l-a filmat pe „Dodel”, în loc să îl ajute şi a dat ca exemplu jucătorii din Anglia care consumă alcool, dar nu sunt filmaţi.

„Viața a luat-o razna în România. Dar Cristi, până la urmă, ce a făcut acum? A fost la un șpriț și a băut mai mult. Oricui i se poate întâmpla asta. El a greșit și că a dat explicații în presă.

Dar am văzut ce a făcut acel paznic. Cum și-a permis să îl filmeze în fața ușii casei sale?! L-a prins într-un moment în care era slab, dar ar fi meritat să-l ia de guler. El era acolo să protejeze locatarii, nu să-i pândească, să-i filmeze! Cristi a recunoscut că era beat. Dar știți că în Anglia sunt jucători care beau 3-4 sticle de whisky odată?! Și nu îi mai filmează nimeni”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

„Ca antrenor al lui trebuia să intervin”

Victor Piţurcă a dezvăluit că Tănase avea astfel de escapade şi în perioada în care era jucător, dar consideră că este normal ca fotbaliştii să iasă şi ei cu prietenii în oraş, mai ales că „Dodel” era primul a doua zi la antrenamente:

„Da, atunci, ca antrenor al lui, trebuia să intervin, să-l mai țin în frâu. Dar chiar dacă mai pierdea câte o noapte, a doua zi era primul la antrenamente. Da, mai ieșeau și ei cu prietenii, dar cine nu face asta?! Se întâmpla oricui”, a mai spus fostul selecţioner.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și