Închide meniul

„Linşaj mediatic!” Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 17:29

„Linşaj mediatic! Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?

"Linşaj mediatic!" Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: "Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?"

Victor Piţurcă şi Cristi Tănase / Coalaj Capturi Antena Sport

Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase, după imaginile tulburătoare apărute în spaţiul public cu fostul internaţional român. Tănase a fost filmat în timp ce stătea pe jos, în faţa uşii, cu câteva picături de sânge lângă el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB a explicat că a consumat alcool după ce a ieşit cu mai mulţi prieteni în oraş şi s-a aşezat în faţa uşii după ce soţia nu i-a răspuns.

Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, i-a luat apărarea fostului său jucător. Piţurcă l-a pus la zid pe paznicul care l-a filmat pe „Dodel”, în loc să îl ajute şi a dat ca exemplu jucătorii din Anglia care consumă alcool, dar nu sunt filmaţi:

„Viața a luat-o razna în România. Dar Cristi, până la urmă, ce a făcut acum? A fost la un șpriț și a băut mai mult. Oricui i se poate întâmpla asta. El a greșit și că a dat explicații în presă.

Dar am văzut ce a făcut acel paznic. Cum și-a permis să îl filmeze în fața ușii casei sale?! L-a prins într-un moment în care era slab, dar ar fi meritat să-l ia de guler. El era acolo să protejeze locatarii, nu să-i pândească, să-i filmeze! Cristi a recunoscut că era beat. Dar știți că în Anglia sunt jucători care beau 3-4 sticle de whisky odată?! Și nu îi mai filmează nimeni”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Victor Piţurcă a dezvăluit că Tănase avea astfel de escapade şi în perioada în care era jucător, dar consideră că este normal ca fotbaliştii să iasă şi ei cu prietenii în oraş, mai ales că „Dodel” era primul a doua zi la antrenamente:

„Da, atunci, ca antrenor al lui, trebuia să intervin, să-l mai țin în frâu. Dar chiar dacă mai pierdea câte o noapte, a doua zi era primul la antrenamente. Da, mai ieșeau și ei cu prietenii, dar cine nu face asta?! Se întâmpla oricui”, a mai spus fostul selecţioner.

Victor Piţurcă, sfat pentru FC Argeş: „Ar avea nevoie de Cristi Tănase”

Piţurcă este de părere că FC Argeş ar trebui să apeleze la serviciile lui Cristi Tănase şi este convins că fostul jucător din Trivale poate să îşi ajute fosta echipă în viitoarele proiecte, precum cel de la centrul de copii şi juniori:

Reclamă 4 / 0/3

„Le-aș recomanda celor de la FC Argeș, fostului meu colaborator Eugen Neagoe, să încerce să-l includă într-un proiect, poate la Centrul lor de copii și juniori. Nu l-ar ajuta doar ei pe el, ci mai mult i-ar ajuta Cristi pe ei!

A fost un fotbalist care a jucat la un nivel foarte mare, a însemnat ceva în fotbalul românesc. Experiența lui chiar poate fi de folos. Poate au încercat să facă asta, nu știu, că n-am citit nimic despre așa ceva. Ci doar despre paznicul care l-a filmat pe jos, în fața ușii. Chiar nu merită așa ceva”, a mai spus Victor Piţurcă, potrivit sursei mai sus menţionate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și