Închide meniul
Foto

Ce a făcut Gigi Becali înainte de Universitatea Craiova – FCSB. A împărţit bani, iar oamenii i-au pupat mâinile: „Ca să vă meargă bine!”

Reclamă

Publicat: 8 mai 2022, 17:07 / Actualizat: 8 mai 2022, 20:00

Ce a făcut Gigi Becali înainte de Universitatea Craiova – FCSB. A împărţit bani, iar oamenii i-au pupat mâinile: „Ca să vă meargă bine!”

Gigi Becali a fost la Mănăstirea Pantocrator din Drăgăneşti

Ce a făcut Gigi Becali înainte de Universitatea Craiova - FCSB / Antena 3

Ce a făcut Gigi Becali înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Patronul roş-albaştrilor a surprins înaintea meciului care este decisiv pentru echipa lui în lupta pentru titlu. Latifundiarul din Pipera a uitat de fotbal şi a făcut o „baie de mulţime” în Teleorman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a finanțat construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti. Astăzi s-a dus acolo pentru a se închina la Icoana Maicii Domnului, adusă din Grecia. Alături de el, la coadă au stat aproximativ 7.000 de pelerini.

Ce a făcut Gigi Becali înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine„, a transmis omul de afaceri, porivit antena3.ro.

Gigi Becali a avut-o alături pe soţia sa, Luminiţa Becali, dar şi pe nepoţica sa. Au fost momente emoţionante în momentul în care finanţatorul vicecampioanei României a umblat, prin curtea bisericii, cu o icoană în mână. Oamenii l-au înconjurat şi s-au grăbit să o sărute. Unii dintre ei chiar i-au pupat mâinile, după cum se vede pe imaginile surprinse de sursa citată anterior.

Patronul lui FCSB a şi împărţit cu bani. S-a oprit în momentul în care a văzut un copil în scaun cu rotile şi i-a oferit câteva sute de lei. Gigi Becali a urcat şi pe scenă, alături de un sobor de preoţi.

Reclamă

Becali a izbucnit în plâns după ce a primit Crucea Patriarhală

În luna septembrie a anului trecut, Gigi becali a participat la sfinţirea bisericii din Teleorman. A fost însoţit atunci de soţia şi de sora lui. Pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi ctitori ai bisericii, Gigi Becali a fost recompensat cu Crucea Patriarhală pentru mireni. Distincţia i-a fost înmânată de mitropolitul Moldoveni şi Bucovinei, ÎPS Teofan.

În momentul în care a primit, pe scenă, Crucea Patriarhală, Gigi Becali nu a mai rezistat din cauza emoţiilor şi a izbucnit în plâns (imagini în galeria FOTO). Cu greu şi-a mai găsit cuvintele. Şi sora latifundiarului din Pipera a trăit momente unice. Dominica Geambazi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment. Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștrii au nevoie uriașă de victorie în partida din Bănie, ca să spere în continuare la titlu.

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu„, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Gigi Becali, la Mănăstirii Pantocrator înaintea derby-ului Unversitatea Craiova – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și