Închide meniul

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. „Suntem prea în formă! Nu ne poate opri nimeni!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 12:37

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. „Suntem prea în formă! Nu ne poate opri nimeni!

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștrii au nevoie uriașă de victorie în partida din Bănie, ca să spere în continuare la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vine după patru victorii la rând în Liga 1. De-a lungul acestor partide, roș-albaștrii au înscris 13 goluri și nu au încasat niciunul. Gigi Becali e sigur că echipa lui Toni Petrea e prea puternică pentru Universitatea Craiova.

Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Universitătii Craiova în derby-ul cu FCSB

Dacă vrea Dumnezeu, CFR nu e în formă, dar vă dați seama că e echipă puternică. E normal să câștige cu FC Argeș. Se poate întâmpla orice. A doua repriză ce a făcut CFR cu Farul? Au avansat că ceilalți au jucat cu copii. E treaba lor, fiecare face cum vrea, dar nu are rost să vorbim de meciurile astea.

Eu nu mai vreau să zic, dar dacă e după lucrurile lumești, valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare, repriza a doua cu Voluntariul a fost slabă. Nu știu, eu nu cred, n-are rost. Trebuie să-l câștigăm, dar echipa noastră e prea puternică și avem jucătorii în formă, nu ne poate opri nimeni, e greu„, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Chiar dacă spune că FCSB e de neoprit, Gigi Becali are emoții în lupta la titlu. Latifundiarul din Pipera crede că roș-albaștrii pot deveni campioni doar cu ajutor Divin.

Reclamă

„E posibil orice. Să fie ce vrea Dumnezeu. E posibil să nu mai conteze ultima etapă. Ei joacă cu Argeș, noi jucăm cu Craiova. Apoi joacă ei cu Craiova și noi cu Voluntari. Să vedem ce vrea Domnul. Numai Dumnezeu recuperează opt puncte. Dumnezeu a făcut minuni până acum, să vedem dacă vrea până la capăt”, a mai spus Gigi Becali.

Două puncte este diferența de puncte între CFR Cluj și FCSB, cu trei etape rămase de disputat. Cele două rivale au meci direct în ultima etapă. E posibil ca partida să se joace cu titlul pe masă.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și