Închide meniul
VIDEO

Ce a putut face vedeta care şi-a lovit soţia într-un club, chiar în noaptea de Revelion! Ce s-a întâmplat când au ajuns acasă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 9:50

Ce a putut face vedeta care şi-a lovit soţia într-un club, chiar în noaptea de Revelion! Ce s-a întâmplat când au ajuns acasă

Ce a putut face vedeta care şi-a lovit soţia într-un club, chiar în noaptea de Revelion

Dana White, scandal uriaş cu soţia / Captură TMZ

Ce a putut face vedeta care şi-a lovit soţia într-un club, în noaptea de Revelion, a uimit pe toată lumea. După ce videoul a devenit viral, cei doi au ales să le arate imaginile şi copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana White III, Savannah White şi Aidan White sunt cei trei copii ai lui Dana White, şeful UFC, care au fost nevoiţi să vadă clipul în care părinţii lor s-au luat pur şi simplu la bătaie, într-un club de fiţe din Mexic.

Ce a putut face vedeta care şi-a lovit soţia într-un club

„Este o situaţie oribilă. Mi-e ruşine. Avem trei copii şi, de când s-a viralizat acel clip, le-am arătat imaginile copiilor şi ne-am concentrat mai mult pe situaţia din familia noastră.

Sunt unul dintre cei care spun că nu există nicio scuză pentru un bărbat care loveşte o femeie şi uite ce am făcut. Oamenii vor avea opinii şi aceste vor fi adevărate, mai ales în ceea ce mă priveşte. Nu pui mâna pe o femeie, niciodată.

Eu şi soţia mea am ieşit în oraş în noaptea de Revelion şi din păcate asta s-a întâmplat”, a spus Dana White, citat de TMZ.

Reclamă

Dana White şi soţia acestuia s-au bătut în club

Dana White, președintele UFC, a avut parte de un Revelion agitat. Acesta a fost alături de soția sa, Anne, într-un club de fițe din Mexic, acolo unde au avut parte de un mic scandal chiar în loja VIP unde stăteau. (VEZI VIDEO AICI)

Cei doi erau foarte ”întoxicați” conform martorilor. La un moment dat, soția lui Dana își pune capul în palme, fiind afectată discuția pe care cei doi o aveau. Dana încearcă să o consoleze, dar femeia se trage de lângă el și îi dă o palmă cu toată forța.

După acest episod, majoritatea oamenilor se amuză pe seama lui Dana White. Acesta a avut de-a lungul timpului probleme cu sportivi din UFC care și-au rănit partenerele de viață. Un caz celebru este cel al lui Jon Jones. Unii au comentat că ”o să își acorde singur bonusul de meciul serii”, alții au spus că Dana White, care și-a lansat recent o competiție de dat palme, ”a mers prea departe cu promovarea”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dana White e şeful UFC
  • White are trei copii

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și