Închide meniul
Foto

Vedeta care și-a luat la palme soția într-un club de fițe de Revelion! A fost filmat cu telefonul

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2023, 13:30 / Actualizat: 3 ianuarie 2023, 15:41

Vedeta care și-a luat la palme soția într-un club de fițe de Revelion! A fost filmat cu telefonul

TMZ

Vedeta care și-a luat la palme soția a stârnit un adevărat scandal în începutul de an. Totul de la o dispută în club.

  • Vedeta care și-a luat la palme soția într-un club de fițe de Revelion
  • Imagini uluitoare filmate cu telefonul mobil

Dana White, președintele UFC, a avut parte de un Revelion agitat. Acesta a fost alături de soția sa într-un club de fițe din Mexic, acolo unde au avut parte de un mic scandal chiar în loja VIP unde stăteau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi erau foarte ”întoxicați” conform martorilor. La un moment dat, soția lui Dana își pune capul în palme, fiind afectată discuția pe care cei doi o aveau. Dana încearcă să o consoleze dar femeia se trage de lângă el și îi dă o palmă cu toată forța.

În replică, Dana îi dă și el o palmă, însă la o intensitate mult mai mică. Cei doi se lovesc apoi cu palmele peste mâini, reciproc, până când intervin prietenii de lângă ei. Imaginile au fost filmate de o persoană din club cu telefonul iar apoi au ajuns pe site-ul TMZ. (VIDEO AICI)

Reclamă

Vedeta care și-a luat la palme soția și-a cerut scuze!

A doua zi, cei doi soți au postat un mesaj prin care își cer scuze pentru eveniment. Aceștia spun că s-au împăcat și își continuă vacanța în Mexic. Cei doi spun că le pare rău că familia lor a trebuit să vadă astfel de imagini, dar că totul este în regulă între ei.

Comentariile de pe rețelele de socializare sunt împărțite. Unii îl acuză pe Dana că a lovit o femeie, alții o acuză pe femeie că l-a lovit prima pe acesta.

Reclamă

Dar majoritatea oamenilor se amuză pe seama lui Dana White. Acesta a avut de-a lungul timpului probleme cu sportivi din UFC care și-au rănit partenerele de viață. Un caz celebru este cel al lui Jon Jones. Unii au comentat că ”o să își acorde singur bonusul de meciul serii”, alții au spus că Dana White, care și-a lansat recent o competiție de dat palme, ”a mers prea departe cu promovarea”.

 

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala Hexagone MMA Paris este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, vineri 26 ianuarie de la 21:30
Fight • 26 ian., 23:59
Gala Hexagone MMA Paris a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
FIGHT • 15 ian., 16:12
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”