Închide meniul
Video

Ce cadou i-a pregătit Cătălin Moroșanu, soției sale, de Mărțișor: „Nu mai merge povestea! Zi, soție, ce vrei!” Dezvăluiri fabuloase ale vedetei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 21:20

Ce cadou i-a pregătit Cătălin Moroșanu pentru soția sa de Mărțișor

Cătălin Moroșanu / as.ro

Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce cadou a pregătit pentru soția sa de Mărțișor. Fostul luptător a făcut dezvăluiri fabuloase. Moroșanu își întreabă direct partenera ce cadou își dorește. Dar nu uită niciodată de buchetul de flori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moroşanu e clientul fidel al florăriilor de 1 Martie, pentru soţia lui, dar şi pentru fane. De dragul soției, Morosanu golește cardul de 1 și 8 Martie.

Ce cadou i-a pregătit Cătălin Moroșanu pentru soția sa de Mărțișor

Nu mai merge povestea: Uite, iubito, ce cadou ți-am luat. Nu! Zi, soție, ce vrei! Vreau aia! Bun! Dar măcar un buchet de flori trebuie să îl livrezi cât se poate de spectaculos”, a spus Cătălin Moroșanu.

De Mărțisor, Moroșanu se oferă să-i dea lecții de autoapărare Cameliei Potec. Șefa natației vrea să învețe să se lupte, după ce i-a fost spartă mașina la Barcelona.

„Oricând o aștept pe Camelia la mine la sală, o învăt toate tehnicile. Femeia trebuie să știe să se apere”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Reclamă

Moroșanu a făcut echipă cu fratele lui la Asia Express și și-a ales favoriții la America Express: „Mi-a plăcut foarte mult de Puya, cele doua Andree, sunt favoritele mele”.

Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari

S-a aflat cum a ratat Cătălin Moroşanu un premiu de un milion de dolari. Fostul luptător a dezvăluit care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în întreaga sa carieră. S-ar fi putut îmbogăţi, dar a făcut o gafă greu de imaginat.

“Moartea din Carpaţi” a avut şansa de a câştiga, în ring, o sumă uriaşă. În 2013, a luptat la Zagreb într-o gală stelară şi a ajuns până în sferturile de finală. Îi promisese soţiei că va câştiga finala şi că va reveni în România cu toţi banii, dar nu s-a putut ţine de cuvânt.

Reclamă 4 / 0/3

Moroşanu s-a luptat, în primul meci, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev. Era mare favorit, dar în cea de-a treia rundă a fost de nerecunoscut. A pierdut şi a părăsit ringul cu arcada ochiului spartă şi plin de sânge.

La 10 ani distanţă, starul din România anunţă că de vină ar fi fost o dietă pe care a încercat-o. Aşa a ajuns să nu aibă nicio şansă încă din confruntarea inaugurală.

Moroșanu: „Nu m-am gândit la milionul de dolari!”

Nasol! Cum, ar fi culmea, nașpa rău! Problema este că greșeala a fost a mea! Am ținut atunci un regim din Japonia, nu prea am mâncat carnea, iar carnea te ajută foarte mult, îți mărește testosteronul în organism și ești mai agresiv, mai bărbat, ai forță. Parcă eram un pui de gostat, nu aveam nici cea mai mare răutate!

Eu, de obicei, am acea răutate, iar în momentul în care nu mai consumi carne, nu mai ai voința aceea și nebunia aceea. Acolo am greșit eu că dacă nu țineam regimul acela și mâncam cum știam eu, ca la țară mâncam: carne, de toate. Eu zic că aveam șanse mari să câștig meciul respectiv”, a declarat Cătălin Moroşanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Moroşanu evită să se mai gândească la cecul care îi putea schimba definitiv viaţa.

Așa a vrut Dumnezeu! La milionul ala de dolari nu m-am gândit, pentru că nu am vrut să am așteptări. Dacă te gândești la bani în momentul când te lupți, am pățit lucrul acesta, când m-am luptat pentru bani și nu mi-a ieșit(..) când te lupți pentru glorie atunci ai șanse mari să câștigi(…) Am pierdut un milion de dolari, ce pot să mai fac?! Oricum eu sunt obișnuit cu bani puțini“, a mai spus fostul luptător.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și