Închide meniul

Ce domiciliu are, de fapt, Mario Iorgulescu! A fost dat în urmărire generală, după ce nu s-a predat

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2023, 15:28

Reclamă
Ce domiciliu are, de fapt, Mario Iorgulescu! A fost dat în urmărire generală, după ce nu s-a predat

Ce domiciliu are, de fapt, Mario Iorgulescu! A fost dat în urmărire generală

Mario Iorgulescu/ Poliţia Română

S-a aflat ce domiciliu are, de fapt, Mario Iorgulescu. Poliţia Română a oferit ultimele detalii despre fiul şefului LPF, şi menţionează şi care este domiciliul din acte al acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare, după ce a condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. În 2019, acesta a produs un accident mortal, şi a ucis un bărbat.

Ce domiciliu are, de fapt, Mario Iorgulescu

Conform Poliţiei Române, domiciliul oficial al lui Mario Iorgulescu este Siliştea Snagovului, localitate din judeţul Ilfov. Acesta însă nu locuieşte acolo, ci este internat din 2019 la o clinică din Italia.

Fiul şefului LPF a fost dat în urmărire generală, ca urmare a condamnării la închisoare primită din partea Instanţei. Acesta avea şase ore la dispoziţie să se predea la penitenciar, după ce a aflat decizia, pe 18 octombrie.

„La data de 18.10.2023, Tribunalul București a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul fiind sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise”, anunţă Poliţia Română, pe site-ul oficial.

Reclamă

Mario Iorgulescu nu a revenit în ţară după sentinţa primită, şi avocaţii săi încearcă să demonstreze faptul că acesta nu poate călătorii, din motive de sănătate. Judecătorii din România însă nu sunt convinşi că diagnosticele fiului şefului de la LPF, şi sunt de părere că acestea nu sunt un motiv pentru care să nu revină în ţară.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu

A avut loc o răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu. Instanţa a luat o decizie neaşteptată. Concret, fiul lui Gino Iorgulescu nu va mai plăti daune materiale familiei victimei sale, de după accidentul din 2019.

Mario Iorgulescu trebuia să le plătească membrilor familiei victimei sale daune materiale în valoare de 100.000 de euro, plus alţi 50.000 de lei. Însă, după ce l-a condamnat la închisoare cu executare, Instanţa a decis ca fiul şefului LPF nu trebuie să mai plătească niciun ban.

Reclamă 4 / 0/3

Suma de 100.000 de euro trebuie să fie plătită către familia victimei de către firma de asigurări. Însă, City Insurance, firma implicată în acest caz, a intrat în faliment în urmă cu câteva luni, astfel că familia bărbatului ucis de Mario Iorgulescu nu va mai primi nimic.

„Înlătură dispoziția de obligare a inculpatului la plata de despăgubiri către părțile civile VICOL MARINELA și VICOL ION IULIAN, în cuantum de 50.000 lei cu titlu de daune materiale şi 100.000 euro cu titlu de daune morale pentru fiecare, acestea urmând să fie achitate de către partea responsabilă civilmente Societatea de Asigurare – Reasigurare CITY INSURANCE S.A”, au transmis Portalul Instanţelor de judecată, conform spynews.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și