Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu! Decizie şoc luată de instanţă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 18:40

Reclamă
Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu! Decizie şoc luată de instanţă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu/ Instagram

A avut loc o răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu. Instanţa a luat o decizie neaşteptată. Concret, fiul lui Gino Iorgulescu nu va mai plăti daune materiale familiei victimei sale, de după accidentul din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare cu executare, ca urmare a accidentului mortal comis în urmă cu patru ani. La momentul repectiv, fiul şefului LPF a condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu trebuia să le plătească membrilor familiei victimei sale daune materiale în valoare de 100.000 de euro, plus alţi 50.000 de lei. Însă, după ce l-a condamnat la închisoare cu executare, Instanţa a decis ca fiul şefului LPF nu trebuie să mai plătească niciun ban.

Suma de 100.000 de euro trebuie să fie plătită către familia victimei de către firma de asigurări. Însă, City Insurance, firma implicată în acest caz, a intrat în faliment în urmă cu câteva luni, astfel că familia bărbatului ucis de Mario Iorgulescu nu va mai primi nimic.

„Înlătură dispoziția de obligare a inculpatului la plata de despăgubiri către părțile civile VICOL MARINELA și VICOL ION IULIAN, în cuantum de 50.000 lei cu titlu de daune materiale şi 100.000 euro cu titlu de daune morale pentru fiecare, acestea urmând să fie achitate de către partea responsabilă civilmente Societatea de Asigurare – Reasigurare CITY INSURANCE S.A”, au transmis Portalul Instanţelor de judecată, conform spynews.ro.

Reclamă

Victima lui Mario Iorgulescu era şi ea drogată

Instanţa a publicat motivarea deciziei de condamnare la închisoare a lui Mario Iorgulescu! Victima era şi ea drogată în momentul accidentului, însă acest fapt nu-l discuplă pe fiul şefului LPF, cel care a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

Şoferul care a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu în 2019 era şi el drogat în momentul în care s-a urcat la volan. Curtea de Apel Bucureşti a dat publicităţii mai multe detalii despre condamnarea fiului şefului LPF.

Judecătorii susţin că şi victima consumase cocaină înainte de a se urca la volan, însă acest lucru nu a influenţat producerea accidentului şi nu constituie un motiv pentru care Mario Iorgulescu să nu fie tras la răspundere.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul procesului, avocaţii lui Mario Iorgulescu au susţinut că tânărul de 24 de ani a consumat la rândul său cocaină şi, ca atare, i se poate reţine o vină în producerea accidentului rutier.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident. El nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi, în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și