Închide meniul
Foto

Ce face şi cum arată la 50 de ani Consuelo Matos, fosta soţie a lui Adrian Mutu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 18:49

Reclamă
Ce face şi cum arată la 50 de ani Consuelo Matos, fosta soţie a lui Adrian Mutu

Cum arată Consuelo Matos la 50 de ani, fosta soţie a lui Adrian Mutu

Captură Antena Sport

Adrian Mutu şi Consuelo Matos au trăit o frumoasă poveste de iubire. Mai mult, cei doi au fost căsătoriţi între 2005 şi 2013. Cei doi au împreună două fetiţe: pe Adriana și Maya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 10 ani de la divorţ, Consuelo Matos o duce foarte bine. Fostul fotomodel a jucat în filme şi este implicată şi în afaceri imobiliare. Chiar dacă are 50 de ani, Consuelo Matos este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce face şi cum arată la 50 de ani Consuelo Matos, fosta soţie a lui Consuelo Matos

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. (VEZI ÎN GALERIA FOTO ŞI IMAGINI CU ACTUALA SOŢIE A LUI ADRIAN MUTU)

Adrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj emoţionant fiicei sale în ziua în care aceasta a împlinit 17 ani. Adriana a devenit o adevărată domnişoară şi este de o frumuseţe izbitoare.

Adrian Mutu a povestit că relația cu fiica cea mare, Adriana, s-a „deteriorat” după ce tânăra de 17 ani și-a făcut iubit. „La mulţi ani, dragostea mea„, a fost mesajul emoţionant pe care Adrian Mutu l-a transmis fiice sale. „Îţi mulţumesc, tată„, a fost răspunsul Adrianei. Chiar şi actuala soţie a lui Adrian Mutu, Sandra, i-a transmis un mesaj emoţionant. „La mulţi ani, prinţes-o! Te iubesc„, a fost mesajul copleşitor al Sandrei. „Te iubesc, Adriana! La mulţi ani„, i-a transmis şi Rodica Mutu, bunica sa.

Reclamă

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și