Închide meniul
Foto

Ce le poate face Cristi Borcea copiilor săi! Milionarul a făcut el însuşi dezvăluirea incredibilă: „Eu nu menajez”

Publicat: 17 noiembrie 2023, 12:07 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 17:48

Reclamă
Ce le poate face Cristi Borcea copiilor săi! Milionarul a făcut el însuşi dezvăluirea incredibilă: „Eu nu menajez”

Ce le poate face Cristi Borcea copiilor săi!

Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel şi de doi dintre copiii pe care îi are din altă relaţie / colaj Instagram, gsp.ro

Ce le poate face Cristi Borcea copiilor săi! Cristi Borcea a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Milionarul, fost acţionar şi preşedinte executiv la Dinamo, a spus că îi testează de câteva ori pe an antidrog pe copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este extrem de intransigent în această privinţă. El i-a avertizat pe copiii săi să aibă mare grijă în privinţa drogurilor.

Ce le poate face Cristi Borcea copiilor săi!

Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. (…) Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul.

Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați. Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.

Eu nu menajez, eu de două-trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Reclamă

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a spus Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Valentina Pelinel s-a căsătorit în 2018 cu omul de afaceri, după ce a divorțat de Cristian Boureanu. Cristi Borcea trecuse prin două căsnicii, cele cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. „Leonidas” anunţase că a fost dragoste la prima vedere cu Pelinel, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Este vorba de Carolyn, fetiţa pe care Cristi Borcea o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

„Nu mă văd zilnic cu copiii, nu am cum”

Cristi Borcea a vorbit în premieră despre fiica „secretă”. Aceasta va împlini 17 ani în luna ianuarie şi este un elev model, aşa cum tatăl său a dezvăluit. Carolyn are o relaţie bună cu ceilalţi fraţi, mai ales cu sora sa mai mare, superba Melissa.

Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu cei mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum”, a spus Cristi Borcea în podcastul citat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și