Închide meniul

Ce mesaj a transmis David Popovici de Crăciun! Sfat superb dat de campionul român

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 11:36

Reclamă
Ce mesaj a transmis David Popovici de Crăciun! Sfat superb dat de campionul român

Ce mesaj a transmis David Popovici de Crăciun

David Popovici, în timpul conferinţei de presă / Antena Sport

David Popovici a transmis un scurt mesaj de Crăciun. Campionul român de 19 ani le-a dat un sfat superb românilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a intrat într-o scurtă vacanță, după ce a participat la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. Înotătorul a cucerit acolo medalia de bronz la proba de 100 m liber.

Ce mesaj a transmis David Popovici de Crăciun

David Popovici nu a uitat să le transmită fanilor săi un scurt mesaj în ziua de Crăciun. Sportivul de la CS Dinamo i-a încurajat pe oameni să petreacă cât mai mult timp alături de cei dragi, cu ocazia sărbătorilor.

„Crăciun fericit! Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre şi relaxaţi-vă în această perioadă”, a transmis David Popovici, într-un videoclip postat pe contul oficial de Facebook al FRNPM.

Și Nadia Comăneci a transmis un scurt mesaj de Crăciun. Fosta campioană a avut o apariție spectaculoasă, într-o ținută strălucitoare, transimțându-le astfel românilor cele mai bune gânduri.

Reclamă
Reclamă 4

Sărbători cu bucurii, fericire şi multă sănătate. Să petreceţi alături de cei dragi, de familie şi să ne vedem cu bine în anul 2024. La mulţi ani!”, a transmis Nadia Comăneci, pe pagina sa de Facebook.

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Selecționerul echipei naționale a României a vorbit, într-un scurt interviu, despre performanțele primei reprezentative, din acest an, și a transmis un mesaj superb pentru fanii acesteia.

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

Reclamă

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și