Închide meniul

Ce nebunie! Vladimir Klitschko vrea să revină în ring, la 46 de ani. Ce planuri are fostul campion mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 17:25

Ce nebunie! Vladimir Klitschko vrea să revină în ring, la 46 de ani. Ce planuri are fostul campion mondial

Vladimir Klitschko a fost campion mondial timp de 11 ani

Profimedia

Vladimir Klitschko a sugerat că ar putea reveni în boxul profesionist. Fostul campion mondial vrea întâi să se asigure că războiul din Ucraina se va termina cu bine pentru țara sa natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko, în vârstă de 46 de ani, a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani. S-a retras din activitate în 2017, după o înfrângere în fața lui Anthony Joshua.

Vladimir Klitschko vrea să revină în ringul de box!

În anii de atunci, ucraineanul a stat departe de ring.  După ce Rusia a început războiul în Ucraina, Klitschko s-a alăturat Apărării Teritoriale a Kievului, ca răspuns la asaltul lui Putin.

Într-un interviu acordat publicației germane BILD, după victoria lui Tyson Fury împotriva lui Dillian Whyte sâmbătă seara, Vladimir Klitschko – al cărui frate Vitali este, de asemenea, fost campion mondial și acum este primar al Kievului – spune că nu exclude posibilitatea să poarte din nou mănușile de box.

„Am învățat că, în ciuda războiului, nu trebuie să uiți de viața ta. Sportul face parte din viața mea. Sunt încântat că Tyson Fury a câștigat. Cine știe, nu vreau să promit nimic, dar dacă sunt în formă și, mai presus de toate, dacă războiul din Ucraina se va termina și dacă Granițele noastre nu vor mai fi amenințate de Rusia, atunci până la urmă cine știe?

Reclamă

Dacă sunt într-o formă bună, cine știe, poate pot realiza acest vis de a doborî recordul lui George Foreman. Asta mă motivează să mă trezesc în fiecare zi și să fac sport. Fiecare are propria sa motivație.

Nu vreau să sparg o falcă, vreau să dobor un record. Am spus asta înainte de război. Și în timpul războiului este vorba despre pacea în Ucraina și când va veni pacea, vom mai vorbi despre asta”, a spus Vladimir Klitschko.

Foreman a devenit din nou campion mondial în noiembrie 1994, la vârsta de 45 de ani, după ce l-a învins pe Michael Moorer, cu 18 ani mai tânăr decât el.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul lui Klitschko în cadrul galei din Londra

Tyson Fury a câștigat marele meci cu Dillian Whyte și a anunțat că se retrage din box, însă cel mai emoționant moment din cadrul galei de la Londra a fost discursul lui Vladimir Klitschko despre războiul din Ucraina și care a fost proiectat pe un ercan gigant.

În momentul în care fostul campion mondial de la box a vorbit, cei aproape 100.000 de oameni din sală au amuțit.

„ Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și