Închide meniul

Sumă uriașă încasată de Tyson Fury de Înviere. 33,6 milioane de dolari pentru 6 runde

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 25 aprilie 2022, 13:33 / Actualizat: 25 aprilie 2022, 15:43

Sumă uriașă încasată de Tyson Fury de Înviere. 33,6 milioane de dolari pentru 6 runde

La acești bani se adaugă sponsorii și alte venituri colaterale din acest meci.

Profimedia

Sumă uriașă încasată de Tyson Fury în noaptea de Înviere. Acesta a băgat în buzunar 33,6 milioane de dolari din bursa de meci contra lui Whyte. La acești bani se adaugă sponsorii și alte venituri colaterale din acest meci. Adversarul său a încasat în jur de 8 milioane de dolari, cea mai mare sumă din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta a fost un succes uriaș. 94.000 de oameni au venit în tribune pe Wembley, pentru a vedea confruntarea dintre Fury și Whyte. De altfel, organizatorii au scos cu siguranță bursele celor doi doar din bilete. Acestea au costat de la 100 de dolari cele mai ieftine la peste 3000 de dolari.

Tyson Fury l-a făcut KO pe Whyte apoi și-a anunțat retragerea!

Tyson Fury a câștigat spectaculos cu Whyte, printr-un KO în runda a 6-a. Apoi, britanicul și-a anunțat retragerea. ”Cum te poți retrage mai frumos? Sunt 94.000 de oameni în tribune. Cred că este decizia cea mai bună”, a spus Fury în ring, după meci.

Fury a declarat că se bucură că nu a lăsat meciul să continue. ”Felicitări arbitrului pentru decizia de a opri meciul. Încă un pumn și putea să aibă probleme de sănătate”, a spus campionul.

Fury și-a păstrat centura mondială WBC și titlul lineal.

Reclamă

Imagini șocante în meciul Fury vs Whyte

Imagini șocante la meciul dintre Tyson Fury și Whyte. Cei doi au fost stropiți în timp ce se băteau. Când mai erau 30 de secunde din runda a patra, boxerii au fost stropiți cu o băutură misterioasă din public.

Nu se vede clar dacă băutura a fost aruncată de un spectator sau de cei din colțul lui Tyson Fury. Ambii boxeri erau în colțul unde se aflau antrenorii lui Fury, aceștia fiind principalii suspecți. Această variantă este cea mai plauzibilă deoarece spectatorii erau amplasați la câțiva metri distanță de ring.

Motivul este de asemenea un mister. Cei doi boxeri avuseseră o rundă foarte aprinsă, cu multe lovituri ilegale, iar arbitrul încerca să intervină ca să îi despartă. The Sun notează că lichidul a fost aruncat de antrenorii lui Fury pentru a încerca să îi despartă pe cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost singurul moment șocant. Dillian Whyte a fost făcut KO în runda a șasea, după un uppercut de dreapta direct în bărbie. Acesta s-a ridicat până la 10 dar nu a reușit să rămână în picioare, arbitrul oprind meciul. Medicii au intervenit imediat în ring, punându-i o mască de oxigen lui Whyte, care și-a revenit cu greu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și