Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre Michael Schumacher imediat după ce soţia lui, Corinna, a plâns în hohote. Un apropiat al familiei: „Este adevărat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 9:05

Ce s-a aflat despre Michael Schumacher imediat după ce soţia lui, Corinna, a plâns în hohote. Un apropiat al familiei: „Este adevărat!”

Ce s-a aflat despre Michael Schumacher imediat după ce soţia lui, Corina, a plâns în hohote

Corinna Schumacher a început să plângă în cadrul evenimentului de la Koln / Profimediaimages

Au apărut primele reacţii din interiorul familiei lui Michael Schumacher, după evenimentul în care soţia septuplului campion mondial din Formula 1 s-a prăbuşit emoţional şi a plâns în hohote. Corinna Schumacher a surprins pe toată lumea, ştiindu-se tăria de caracter de care a dat dovadă în ultimii 9 ani, de când legenda din „Marele Circ” a suferit un accident teribil la schi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corinna (53 de ani) a fost prezentă la Koln alături de fiica sa, Gina (25 de ani) pentru a primi un premiu care îi era adresat lui Michael Schumacher, pentru contribuţiile caritabile. În timpul discursurilor care s-au ţinut pe scenă, soţia fostului pilot din Formula 1 nu s-a mai putut controla şi a izbucnit în plâns.

Ce s-a aflat despre Michael Schumacher imediat după ce soţia lui, Corinna, a plâns în hohote

Despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-au aflat puţine detalii din 2013 şi până în prezent, astfel că toată lumea s-a temut că aceasta s-ar fi înrăutăţit. Jean Todt, fostul şef al lui Schumacher de la Ferrari şi un apropiat al familiei, a rupt tăcerea şi i-a liniştit pe fanii care s-au speriat de reacţia Corinnei.

Nu îmi este dor de Michael (n.r. Schumacher). Pot să îl văd. Dar, bineînţeles, ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună înainte. Este adevărat, încă urmăresc cursele de Formula 1 cu Michael”, a declarat Jean Todt pentru NTV, citat de dailystar.co.uk, care a dat de înţeles că Schumacher îşi revine după trauma trăită în ultimii ani.

Astfel, se pare că Michael Schumacher îşi poate vedea fiul care îi calcă pe urme. Mick Schumacher concurează în Formula 1 şi chiar a obţinut o performanţă istorică la începutul lunii. A câştigat primele puncte din carieră în cursa de la Silverstone.

Reclamă

Mick a ratat evenimentul de la Koln, din cauza unor probleme de sănătate, dar a vorbit despre tatăl său.

A fost fantastic să văd ce s-a întâmplat. A fost cea mai mare distincţie care poate fi obţinută în Renania de Nord-Westfalia. Sunt foarte mândru de tatăl meu. A fost plăcut să văd că mama şi sora mea au putut fi acolo. Din păcate, eu nu am reuşit, dar mă simt mai bine acum„, a precizat Mick Schumacher pentru bild.de.

Jurnaliştii de la Bild au şi avut o reacţie emoţionantă după ce au apărut imaginile cu soţia lui Michael Schumacher care nu îşi putea stăpâni emoţiile. „Corinna, plângem alături de tine„, a fost titlul articolului.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal fără precedent: „Am auzit doar minciuni de la ei. Ar trebui să spună adevărul”

Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher, a lansat un atac fără precedent la adresa familiei septuplului campion mondial de Formula 1.

Ajuns la 80 de ani, Weber susţine că i-a fost ascuns adevărul despre Schumacher, în cei 9 ani trecuţi de la teribilul accident de schi. Principala vizată este soţia lui Michael, Corinna.

A fost o durere mare pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna (n.r. soția lui Michael Schumacher) și ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă ar trebui să merg la spital și mi-a spus să aștept, e prea devreme. Am sunat a doua zi și nu mi-a răspuns nimeni.

Nu mă așteptam la un astfel de comportament și încă sunt supărat din cauza asta. M-au ținut departe, spunându-mi că e prea devreme, ei bine, acum e prea târziu. Au trecut nouă ani. Poate ar trebui să spună adevărul.

Am putut să înțeleg situația inițial, deoarece am făcut întotdeauna tot ce am putut pentru ca Michael să-și protejeze viața privată. Dar de atunci am auzit doar minciuni de la ei. La ani de zile de la accident, mi-am spus să am grijă doar de familie, deoarece nu puteam schimba lucrurile. El a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta”, a spus Weber, conform Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și