Închide meniul

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 19:26 / Actualizat: 3 iulie 2022, 23:39

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei!

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1 / Profimedia

Mick Schumacher a fost protagonistul unui moment istoric în Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher a câştigat primele puncte din carieră în cea mai nebună cursă a anului de la Silverstone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul de 23 de ani este la al doilea sezon în Marele Circ, la echipa Haas. Dacă anul trecut, Schumacher jr. nu a impresionat, dar nici nu a dezamăgit, după ce a înregistrat doar trei abandonuri în 22 de curse (niciun punct), în ediţia actuală a Campionatului Mondial a ajuns deja la trei accidente în şapte Grand Prix-uri.

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1

Mick Schumacher a terminat pe locul 8 în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Acestea au fost primele puncte câştigate în carieră de fiul marelui Michael Schumacher.

După ce Mick Schumacher a scris istorie în Formula 1, fanii şi-au amintit de tatăl său, legendarul Michael.

Reclamă

Carlos Sainz, marele câştigător al GP-ul Marii Britanii

Carlos Sainz (Ferrari) a câştigat, duminică, Grand Prix-ul Marii Britanii, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. „Nu ştiu că se zic! E uluitor! Este o zi specială pe care nu o voi uita!”, a reacţionat acesta.

Sainz, care a pornit din pole position, a obţinut primul său succes. Sergio Perez (Red Bull Racing) s-a clasat pe locul doi, iar Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

Top 10 este completat de Charles Leclerc (Ferrari), Fernando Alonso (Alpine), Lando Norris (McLaren), Max Verstappen (Red Bull Racing), Mick Schumacher (Haas), Sebastien Vettel (Aston Martin) şi Kevin Magnussen (Haas).

Etapa a 11-a, Marele Premiu al Austriei, va avea loc în 10 iulie, la Spielberg.

Accident terifiant în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce monopostul său s-a dat peste cap în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Accidentul s-a produs imediat după start.

Pierre Gasly l-a agățat pe George Russell, chiar înaintea primului viraj de dreapta, care la rândul său a intrat în monopostul lui Zhou Guanyo. Imaginile ce au urmat au fost teribile.

Maşina chinezului a fost, pur şi simplu, catalputată. Aceasta s-a dat peste cap de mai multe ori, iar chinezul a fost transportat de urgenţă la spital. Imaginile au fost, cu adevărat, terifiante.

„Vin noutăți de la medici. Zhou este conștient, vorbește foarte încet, nu are fracturi și, având în vedere aceste condiții, el e destul de bine„, a fost mesajul în cască pentru Valtteri Bottas.

Reclamă

Au fost implicaţi în accident George Russell (Mercedes), Pierre Gasly (AlphaTauri), Yuki Tsunoda (AlphaTauri), Esteban Ocon (Alpine), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Alexander Albon (Williams).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și